Teoksen nimi. Mikäli teos on julkaistu useammalla nimellä, näytetään ensimmäisen julkaisun nimi.

Kobra

Tyyppi

romaanit
Tekijän nimeä klikkaamalla löydät teoslistauksen ohella lisätietoa kirjailijasta.

kuvaus

Ranskalaisen bestseller-madamen uutuus. Vauhdikas ranskalaistrilleri, josta ei puutu hyytävää jännitystä eikä yllättäviä käänteitä.

Rikosylikonstaapeli Alex Brucen ystävä ja työtoveri Victor Cheffert makaa sairaalassa pahasti haavoittuneena, luodinreikä rinnassaan. Huonosta kunnostaan huolimatta Cheffert aistii kammottavan vaaran. Mutta jotta hän toipuisi, lääkärit vaivuttavat hänet keinotekoiseen koomaan. Pian tieteellisen laboratorion johtaja Paul Dark murhataan tequilaan sekoitetulla strykniinillä. Murhaaja on jättänyt rikospaikalle ruumiin verellä kirjoittamansa nimen: Kobra!

Brucen kaunis entinen rakastettu Martine Lewine sotketaan myös mysteeriin. Lewine on kung fun salat taitava poliisietsivä. Eikä pääparin välinen vahva eroottinen vetovoima olekaan ihan vielä kaikonnut - vaikkeivät he itse sitä ymmärräkään. Mutta... miksi murhaaja sanoo olevansa käärmeistä vaarallisin? Miksi Kobra halusi kostaa tiedemiehelle? Kuka on Kobra?

Ajojahti on alkanut, eikä jännityksestä jää osattomaksi kukaan, kaikkein vähiten lukija. Poliisien ponnisteluista huolimatta ruumiita tulee vielä lisää ennen kuin koko sotku selviää.

Tämä on Dominique Sylvainin (s.1957) seitsemäs dekkari. Sylvain on hyvin suosittu Ranskassa, jossa hänen kirjoistaan on otettu useita painoksia.
(Like)

Aiheet ja teemat

Päähenkilöt

Asiasana tai oma avainsana

Alkukieli

Julkaisuissa alkukielinen julkaisu, 1. suomenkielinen julkaisu, eri käännökset ja mahdolliset muut käännökset.

julkaisut

Nimi

Ilmestymisaika

Sivumäärä

296

Kustantaja

Kääntäjä

Nimi

Ensimmäinen julkaisu

kyllä

Kieli