Teoksen nimi. Mikäli teos on julkaistu useammalla nimellä, näytetään ensimmäisen julkaisun nimi.

Tuhon avaimet

Tyyppi

romaanit
Tekijän nimeä klikkaamalla löydät teoslistauksen ohella lisätietoa kirjailijasta.

kuvaus

Työt keskeytyvät yllättäen Syntisten Veljien viinitilalla Etelä-Ranskassa. Simon Sinnerin 12-vuotias sukulaistyttö on kaapattu. Jäljet johtavat eurooppalaisten suurjohtajien pedofiilirinkiin, mutta Simon aavistaa, että tämä on vasta alkua. Kaappauksen takaa paljastuu monimutkainen juonittelu, jossa pääosaa esittää menneisyydestä tuttu kardinaali Vermont.

Vallanhimoinen kardinaali ajaa surutta suunnitelmaansa läpi kirkollisen koneiston. Tahtomattaan osallisiksi joutuvat myös virkavalta ja järjestäytynyt rikollisuus. Eikä kukaan välty tuholta.

Samuel Monkin toisen trillerin henkilögalleriassa on ensimmäisestä kirjasta tuttuja hahmoja. Suomalaissyntyinen Temudzin on selvinnyt huumeriippuvuudestaan, mutta Syntisten Veljien veljeskunnan tehtävät alkavat ottaa henkisesti lujille. Hän alkaa elää uudelleen vaarinsa tarinaa jatkosodasta.

Monk-trillerit ovat viihdyttävää matkalukemista lentomatkalle tai rantalomalle. Kirjoissa liikutaan eri puolilla maailmaa, manner-Euroopassa, Kanarialla, Thaimaassa ja Australiassa.
(Reunalla)

Aiheet ja teemat

Asiasanayhdistelmät

Asiasana tai oma avainsana

Alkukieli

Julkaisuissa alkukielinen julkaisu, 1. suomenkielinen julkaisu, eri käännökset ja mahdolliset muut käännökset.

julkaisut

Ensimmäinen julkaisu

kyllä

Ilmestymisaika

Sivumäärä

181

Kustantaja

Osana julkaisua

Ilmestymisaika

Osana julkaisua