Teoksen nimi. Mikäli teos on julkaistu useammalla nimellä, näytetään ensimmäisen julkaisun nimi.

Keitä me olemme

Tyyppi

romaanit
Tekijän nimeä klikkaamalla löydät teoslistauksen ohella lisätietoa kirjailijasta.

kuvaus

Keitä me olemme? kuvaa kirjailijan yrityksiä löytää todellisia ja vakuuttavia todisteita Anastasian suuren vision ja unelman tueksi. Vihdoin pitkällisen ja turhauttavan etsinnän jälkeen hän löytää upeita ja eläviä todistuksia, ja mistäpä muualta kuin Venäjältä. Hän kuvaa elävästi, miten käytännössä on mahdollista toteuttaa Anastasian suuri unelma, Maaplaneetan muuttaminen ihanaksi paratiisin puutarhaksi, kauneuden, sopusoinnun, rauhan ja runsauden tyyssijaksi.

Kirjassa tuodaan myös selkeästi ja unohtumattomasti esiin uuden sukupolven, uuden ihmisrodun lasten merkitys tässä kauan odotetussa muutoksessa hyvyyteen, keskinäiseen kunnioitukseen ja rakkauteen kaikkien luomakuntien osalta. Juuri lapset auttavat meitä tiedostamaan nykyisen tuhoon johtavan tilanteen mielettömyyden ja siirtymään kokonaan uudelle tielle kohti onnellista, vapaata ja väkivallatonta yhteiseloa.

... Ne jotka kykenevät ymmärtämään oman tarkoituksena ja jatkuvan ikuisuuden luonteen, eivät onnellisina kehollistuen yhä uudelleen, koska he itse omiilla ajatuksillaan luovat oman ikuisen onnelisuutensa.

(Kustantaja)
Julkaisuissa alkukielinen julkaisu, 1. suomenkielinen julkaisu, eri käännökset ja mahdolliset muut käännökset.

julkaisut

Ilmestymisaika

Sivumäärä

285

Kääntäjä

Lisätietoja

Nimiösivulla myös: Siperiansembra

Ensimmäinen julkaisu

kyllä