Teoksen nimi. Mikäli teos on julkaistu useammalla nimellä, näytetään ensimmäisen julkaisun nimi.

Susikoiran aika

Tyyppi

romaanit
Tekijän nimeä klikkaamalla löydät teoslistauksen ohella lisätietoa kirjailijasta.

kuvaus

"Todennäköisesti tietenkin epäonnistut", Krogh sanoi. "Mutta saatat myös onnistua. Etsi Kantor, Lom, ja pysäytä hänet. Keinolla millä hyvänsä. Sillä ei ole merkitystä. Ja sen lisäksi - etsi hänen johtajansa. Joku täällä pitää Kantoria naruissaan. Ota selvää, kuka. Ota selvää,mitä ne pirulaiset puuhaavat, Lom, ja kun onnistut siinä, kerrot minulle. Vain minulle. Tuliko selväksi?" "Kyllä.”"

Etsivä Vissarion Lom kutsutaan pääkaupunki Mirgorodiin nappaamaan terroristi - ohjeina on raportoida suoraan salaisen poliisin johtajalle. Lom on valittu siksi, että hän on ulkopuolinen, vapaa puolueen sisäisistä valtakiistoista - ja siksi, että hänen päässään on pala enkelikiveä...

Mirgorod on korruptoituneempi kuin Lom olisi voinut kuvitella: salaisuuksien, ilmiantajien, kabareiden ja tuhoon tuomittujen taiteilijoiden kaupunki. Sen poliisilaitoksen alla lepää salaisuus, joka on niin vanha, että vain maa muistaa sen.

Ja tuhannen kilometrin päässä Mirgorodista, syvällä muinaisen metsän keskellä makaa Arkkienkeli, sen kiviruumis putoamisiskun voimasta puoliksi maahan hautautuneena. Sen synkkä energia leviää hitaasti tappaen kaiken, mihin se koskettaa. Yksin metsän keskellä enkelin mieli janoaa kontaktia...

Susikoiran aika on loistava fantasiaromaani. Se on tiivistunnelmainen vakoilutrilleri. Se on häikäisevä esikoisromaani vailla vertaa.
(Gummerus)
Julkaisuissa alkukielinen julkaisu, 1. suomenkielinen julkaisu, eri käännökset ja mahdolliset muut käännökset.

julkaisut

Ilmestymisaika

Sivumäärä

450

Kääntäjä

Ensimmäinen julkaisu

kyllä