Maailmojen sota

Tyyppi

sarjakuva-albumit

Tekijä

Tekijän nimeä klikkaamalla löydät teoslistauksen ohella lisätietoa kirjailijasta.

kuvaus

Ranskalainen suosittu tieteis-fantasiasarjakuva, jonka tekijöinä ovat Jean-David Morvan ja Philippe Buchet. Sillagessa on taistelutähtilaivoja, romurautaraketteja, sotafregatteja, huoltosukkuloita ja piraattipaatteja. Ihmistyttö Navis ei ole vieläkään löytänyt tietoja taustastaan tai salaperäisestä ihmisrodusta.
Taistelutähtilaivoja, romurautaraketteja, sotafregatteja, huoltosukkuloita, piraattipaatteja. Tuhannet erilaiset alukset muodostavat massiivisen avaruuskulkueen, joka etsii uusia, asutettavia planeettoja. Tämä alusten vana tunnetaan nimellä SILLAGE, ja lukemattomien eri rotujen edustajat vaeltavat sen matkassa. Mutta on yksi rotu, joista he eivät ole koskaan kuulleet: ihminen.

Navis ja Snivel tekevät pakkolaskun planeetalle ARR.501 ja joutuvat kauhukseen keskelle täydellistä hävitystä. Maailmaa ravistelee sota, jossa vastakkain ovat robottimaiset mekat ja hieman jyrsijöitä muistuttavat gunjinnit. Pian selviää, että sotaa on käyty niin kauan kuin planeetan asukkaat kykenevät muistamaan. Voiko Navis auttaa lopettamaan sodan, kun osapuolet eivät ole rauhasta kuulleetkaan?

Henkilöt, toimijat

Päähenkilöt

Alkukieli

Julkaisuissa alkukielinen julkaisu, 1. suomenkielinen julkaisu, eri käännökset ja mahdolliset muut käännökset.

julkaisut

Ilmestymisaika

Sivumäärä

47

Kustantaja

Kieli

Kääntäjä

Sarjamerkintä

Ensimmäinen julkaisu

kyllä

Kieli