Teoksen nimi. Mikäli teos on julkaistu useammalla nimellä, näytetään ensimmäisen julkaisun nimi.

Sinä ja minä sitten joskus

Tyyppi

romaanit
Tekijän nimeä klikkaamalla löydät teoslistauksen ohella lisätietoa kirjailijasta.
Kansikuva
Kansikuva
Eri kansikuvat esitetään isoina, kun osoitat tai klikkaat pikkukuvaa.

kuvaus

Jos voisit kurkistaa tulevaisuuteen, mitä siellä näkisit? Jos se olisi jotakin ikävää, haluaisitko muuttaa sitä?

On vuosi 1996. Internet on juuri tulossa, älypuhelimista tai 3D-elokuvista ei ole vielä kuultukaan. Emma asentaa uutta tietokonetta ja siihen nettiyhteyttä naapurinsa Joshin avulla. He löytävät kummallisen sivuston nimeltä Facebook. Se tuntuu näyttävän, millaista Emman ja Joshin elämä on 15 vuoden kuluttua. Emma ei tunnu pitävän siitä, mitä elämä hänelle tuo tullessaan, ja pyrkii muuttamaan asioita. Josh puolestaan ottaa asian vakavammin, eikä haluaisi muuttaa mitään. Eikä sen puoleen edes tietää mitään tulevaisuudesta. Ystävyys meinaa rakoilla kaiken säätämisen takia. Moni asia muuttuu, osa huonompaan, osa parempaan suuntaan. Mutta kannattaako tulevaisuutta yrittää muuttaa?

(Jenski / Sivupiiri)

- - -

On vuosi 1996. Emma saa uuden tietokoneen, jolta löytyy outo ohjelma. Ystävänsä Joshin kanssa hän saa selville, että kyseessä on tulevaisuuden keksintö nimeltä Facebook. Sen avulla ihmiset voivat kirjoittaa internetiin päivityksiä omasta elämästään; urastaan, valinnoistaan, parisuhteestaan.

Emman aikuiselämä näyttää tilapäivitysten valossa masentavalta, Joshin puolestaan lupaavalta. Pian he huomaavat, että heidän vuonna 1996 tekemänsä valinnat vaikuttavat heidän tulevaisuuden Facebookpäivityksiinsä, jotka alkavat vähitellen muuttua. Minkä suunnan Emman ja Joshin elämä ottaa - ovatko he viidentoista vuoden päästä yhä ystäviä? Vai kenties jotakin muuta?

(Otava)
Julkaisuissa alkukielinen julkaisu, 1. suomenkielinen julkaisu, eri käännökset ja mahdolliset muut käännökset.

julkaisut

Ensimmäinen julkaisu

kyllä

Ilmestymisaika

Sivumäärä

317

Kieli

Kääntäjä

Ilmestymisaika

Sivumäärä

335

Kustantaja

Kieli

Kääntäjä