Teoksen nimi. Mikäli teos on julkaistu useammalla nimellä, näytetään ensimmäisen julkaisun nimi.

Aarteemme kallis

Tyyppi

romaanit
Tekijän nimeä klikkaamalla löydät teoslistauksen ohella lisätietoa kirjailijasta.
Kansikuva
Kansikuva
Kansikuva
Kansikuva
Eri kansikuvat esitetään isoina, kun osoitat tai klikkaat pikkukuvaa.

kuvaus

Vähä vähältä raa'an rikoksen takaa paljastuva tarina perheenjäsenten välisistä salaisuuksista. Pikimusta ja humoristinen romaani hemmottelee upealla kiellellään mutta sattuu.

Jenny ei ollenkaan halunnut näitä juhlia. Kuin kostoksi juo itsensä juovuksiin, ensimmäistä kertaa kahteenkymmeneen vuoteen.

Jennyn tytär Siri on nämä juhlat järjestänyt, ja miten hienot ne ovat: 75 vuotta täyttävä juhlakalu on kännissä, Sirin kirjailijamies flirttailee heidän lastenlikkansa Millen kanssa ja hänen tyttärensä Alma piilottaa etanan Millen sänkyyn.

Kaksi vuotta myöhemmin lapsenvahdin ruumis löydetään haudattuna. Sirin mies on edelleen kirjoittavinaan samaa kirjaa, Jenny ei suostu puhumaan tyttärelleen, Alma leikkaa opettajansa palmikon ja Siri yrittää hymyillä oikeissa kohdissa.

Vähä vähältä raa’an rikoksen takaa paljastuu tarina perheenjäsenten välisistä salaisuuksista. Aarteemme kallis on jännittävä, pikimusta ja humoristinen romaani ihmisistä, jotka sinnikkäästi kääntävät toisilleen selkänsä.
(WSOY)

Aiheet ja teemat

Tapahtumapaikat

Tarkka aika

Alkukieli

Tekstinäyte

Siristä tuntui yhä useammin, että hänen täytyi keskittyä pitääkseen itsensä koossa – niinkö sitä sanottiin? Pitää itsensä koossa? Olla yhtä. Yhtä ruumista, yhtä ääntä, yhtä suuta, yksiä aakkosia, yhtä punaista lankaa, ja olla hajoamatta, menemättä kappaleiksi, sikin sokin.
Julkaisuissa alkukielinen julkaisu, 1. suomenkielinen julkaisu, eri käännökset ja mahdolliset muut käännökset.

julkaisut

Ensimmäinen julkaisu

kyllä

Ilmestymisaika

Sivumäärä

359

Kustantaja

Kääntäjä

Ilmestymisaika

Sivumäärä

327

Kustantaja