Teoksen nimi. Mikäli teos on julkaistu useammalla nimellä, näytetään ensimmäisen julkaisun nimi.

Kotona kosmoksessa

Tyyppi

romaanit
Tekijän nimeä klikkaamalla löydät teoslistauksen ohella lisätietoa kirjailijasta.

kuvaus

Kokonaisuuden näkemisen taito on näkökulmia avartava lukukokemus itseään etsivästä ihmisestä. Kirja on myös filosofinen romaani. Teoksesta voi löytää henkilökohtaisen kasvukertomuksen ohella kokonaisvaltaisen filosofian oppikirjan, henkisen tutkielman ja elämäntapaoppaan. Kirjan helposti lähestyttävä tyyli tuo haastavan ja laajan sisällön lukijaa lähelle. Kokonaisuuden näkemisen taito puhuttelee erityisesti itsetuntemuksensa syventämisestä ja elämän tarkoituksesta kiinnostunutta lukijaa. (BTJ)
Kun samalla viikolla kusee housuunsa taksissa, rakastuu tietoisuusseminaarissa ja oivaltaa elämänsä tarkoituksen linja-autoaseman kahvilassa, on kesästä tulossa tavallista mielenkiintoisempi.

Kapakoiden ja luentojen välillä ajelehtiva nuorimies uskoo löytäneensä elämän tarkoituksen tieteestä. Maailmankuvan rajat tulevat kuitenkin vastaan, kun yhtenäisteorian opiskelijat Malto, Fanny ja Robert nappaavat päähenkilön mukaan ihmisen ja jumalan olemusta luotaaviin elämänfilosofisiin keskusteluihin. Milton Heikkisen salongissa maailmankaikkeudesta tulee jälleen kerran kosmos - merkityksellinen, avara ja loputtoman syvä kokonaisuus, jonka omaksuminen ei nuorelle kyynikolle ole helppoa…

Kotona kosmoksessa on helposti lähestyttävä tarina usein vaikeina pidetyistä aiheista. Se on merkityksellisen maailmankaikkeuden puolustuspuhe aikana, jolloin olemme lakanneet elämästä moniulotteisessa kosmoksessa ja tulleet osaksi latteaa maailmankaikkeutta.

JP Jakonen on työskennellyt äidinkielen opettajana, suomentajana ja konsulttina. Basam Books on aiemmin julkaissut Jakosen yhdessä Keijo Halisen kanssa kirjoittaman teoksen Kukoistavan johtamisen käsikirja (2011). Kotona kosmoksessa on hänen esikoisromaaninsa.
(Basam Books)
Julkaisuissa alkukielinen julkaisu, 1. suomenkielinen julkaisu, eri käännökset ja mahdolliset muut käännökset.

julkaisut

Ensimmäinen julkaisu

kyllä

Ilmestymisaika

Sivumäärä

187

Kustantaja

Kieli