Mitä lukisin seuraavaksi? Kirjastojen Kirjasampo.fi auttaa sinua löytämään kiinnostavat kirjailijat, kirjat ja lukukokemukset.

Sinulle joka et ole täällä

Tyyppi
novellikokoelmat
Tekijän nimeä klikkaamalla löydät teoslistauksen ohella lisätietoa kirjailijasta.
Kansikuva
Kansikuva
Eri kansikuvat esitetään isoina, kun osoitat tai klikkaat pikkukuvaa.
kuvaus
Kuusi novellia erehdyksestä, julmuudesta ja sovituksesta, mutta myös rakkaudesta ja kaipuusta.
Monet novellien ihmisistä yrittävät ymmärtää mistä maailmassa on kysymys. Ja kun jokin totuus siitä paljastuu, heidän on kuitenkin katsottava pois, sillä saatu oppi on liian kova. Se mikä on totta ja todellista on aina jossakin toisaalla.
Peter Sandström kirjoittaa oivaltavissa novelleissaan isistä ja pojista, miehistä ja miehenä olemisesta tarkkanäköisesti, herkästi, yhtä aikaa raa’asti ja hauraasti. Hän kirjoittaa myös variksista, tiikereistä, äideistä ja siskoista.

Sinulle joka et ole täällä on Peter Sandströmin ensimmäinen suomennettu teos. Sandström (s. 1963) tunnetaan synkänhauskana ja brutaalin rehellisenä suomalaisen pojan ja miehen kuvaajana. Sandströmin esikoisnovellikokoelma Plebejerna ilmestyi 1998, ja sen lisäksi häneltä on julkaistu kolme muuta novellikokoelmaa. Hän on saanut Svenska litteratursällskapetin palkinnon kaksi kertaa, vuosina 2002 ja 2009.
Julkaisuissa alkukielinen julkaisu, 1. suomenkielinen julkaisu, eri käännökset ja mahdolliset muut käännökset.
julkaisut
Alanimeke
Novelleja
Ilmestymisaika
Sivumäärä
189
Kääntäjä
Ensimmäinen julkaisu
kyllä
Ilmestymisaika
Sivumäärä
189