Teoksen nimi. Mikäli teos on julkaistu useammalla nimellä, näytetään ensimmäisen julkaisun nimi.

Vihavaalit

Tyyppi

romaanit
Tekijän nimeä klikkaamalla löydät teoslistauksen ohella lisätietoa kirjailijasta.

kuvaus

Aitosuomalaisten jäsen Aimo Mielonen katseli Urajärvellä suuria näköaloja. Piippu paloi kovalla liekillä ja alkoholia sekä lääkkeitä oli kohtuullisesti veressä. Hänen mielensä kävi vertauskuvaa suoraan Göringin kanssa. Aimo näki jo itsensä tulevana ministerinä ja Suomen valtakunnan marsalkkana. Työtä oli paljon ja mahdollisuus oli nyt hänen omissa käsissään.
Tulevat eduskuntavaalit olivat Aimolle jo kolmannet. Nyt oli kuitenkin selvä, että Aimo oli varma läpimenostaan. Tällä kertaa mitään ei jätetty sattuman varaan. Nyt myös koko oman puolueen organisaatio oli valjastettu toimimaan vain ja ainoastaan hänen läpimenonsa eteen. Tähän Aimo oli joutunut tekemään paljon työtä, myös epärehellistä. Tätä toki Aimo ei kertonut kenellekään, vaan hän piti sen sisällään tiukasti. Aimon mielestä rehellisyys oli riittävää silloin, kun se koski vain itseään. Muita kohtaan se ei ollut tarpeen ja kunnon uskovaisena Aimo sai aina sunnuntaina kaikki anteeksi.
Alkoholia ja lääkkeitä matkalla vaalivoittoon Aimo tarvitsee paljon. Mielipiteet, kirjoitukset, puheet ja toiminta eivät jätä ketä kylmäksi. Maahanmuuttajat, ruotsalaiset ja homot ovat erityisesti Aimon kohteena – piikkinä lihassa. Oleellinen ja kantava voima on viha ja sitä on paljon. Mistä se on kotoisin ja mihin se päätyy? Tähän kirja antaa vastauksen ja kyllä kansa tietää, jos kansa lukee.

Aiheet ja teemat

Henkilöt, toimijat

Päähenkilöt

Asiasana tai oma avainsana

Alkukieli

Julkaisuissa alkukielinen julkaisu, 1. suomenkielinen julkaisu, eri käännökset ja mahdolliset muut käännökset.

julkaisut

Alanimeke

romaani

Ensimmäinen julkaisu

kyllä

Ilmestymisaika

Sivumäärä

173

Kustantaja