Voitto kotiin ja muita diplomaattisia selkkauksia

Tyyppi

kokoomateokset
Tekijän nimeä klikkaamalla löydät teoslistauksen ohella lisätietoa kirjailijasta.

kuvaus

Kirjaan Voitto kotiin ja muita diplomaattisia selkkauksia on koottu Raija Orasen rakastetut koiratarinat. Osa niistä on aiemmin julkaistuja ja osa varta vasten tätä teosta varten kirjoitettuja. Onhan Raijan koiraperheeseen ilmaantunut uusi jäsen: Voitto. Hellyttävä höseltäjä ja vilkas taiteilijaluonne.

Kirjassa seikkailevat myös tarinakokoelma Kaikki Doriksesta ja muita ällistyttäviä tarinoita tutuksi tullut Doris von Meinhof-Partanen ja tämän suloinen veli, joka sai viralliseksi nimekseen Sulo Raitis. Se on iloinen alistuja, nöyrä ja valpas. Ja mikä parasta, se ottaa Voiton hellään ja innostuneeseen huomaansa. Omistajansa nämä koirat saavat kihisemään onnesta ja antamaan vaikeitakin lupauksia. Mitäpä ei koiraihminen tekisi lemmikkinsä vuoksi!

Voitto kotiin on koskettava ja viihdyttävä tarinakokoelma. Orasen kyky sanoa sanottavansa tiukan napakasti yhdistettynä jutun kertomisen taitoon takaa iloisia hetkiä Voiton ja muiden tarinoiden äärellä.
(Teos)

Kirjallisuudenlaji

Aiheet ja teemat

Henkilöt, toimijat

Alkukieli

Julkaisuissa alkukielinen julkaisu, 1. suomenkielinen julkaisu, eri käännökset ja mahdolliset muut käännökset.

julkaisut

Alanimeke

kaikenkarvaiset koirakertomukset

Ensimmäinen julkaisu

kyllä

Ilmestymisaika

Sivumäärä

350

Kieli

Lisätietoja

Teokset Kaikki Doriksesta ja muita ällistyttäviä tarinoita ja Sulo tuli taloon ja muita käänteentekeviä kertomuksia julkaistu aiemmin