Mitä lukisin seuraavaksi? Kirjastojen Kirjasampo.fi auttaa sinua löytämään kiinnostavat kirjailijat, kirjat ja lukukokemukset.
Teoksen nimi. Mikäli teos on julkaistu useammalla nimellä, näytetään ensimmäisen julkaisun nimi.

Postia paratiisista

Tyyppi
romaanit
Tekijän nimeä klikkaamalla löydät teoslistauksen ohella lisätietoa kirjailijasta.
kuvaus
Värikylläinen romaani rakkaudesta - ja sienistä

Lontoolaisen huutokauppiaan Arnold Trevellyanin mielestä sienet kantavat sisällään luomisen salaisuuksia. Sieniekspertin Flora vaimo kannustaa miestään omistautumaan sienten tutkimiselle, ja elämäänsä piristääkseen
pariskunta lähtee Burgundin sienimetsiin. Siellä asiat saavat kuitenkin yllättäviä käänteitä: Flora lähtee Pariisiin, ja Arnold löytää keisarikärpässieniä etsiessään maanalaisen luolan ja sieltä Lolan, Tuvan saaren oikeamielisen prinsessan. Arnold kruunataan Tuvan saaren kuninkaaksi, ja hän saa pian vihiä salaisuudesta, joka mullistaa Arnoldin elämän ja ajaa hänet osaksi vanhojen hallitsijasukujen salaliittoa.

Arnold kertoo ihmeellisiä vaiheitaan ja Ranskan vallankumous-vuosiin saakka ulottuvia tarinoita kaseteille, jotka hän lähettää ystävälleen Lontooseen. Onko Arnold onnellinen valtakunnassaan, vai onko hän sittenkin kansainvälisen salaliiton uhri? Mitä tapahtui Arnoldin ja hänen entisen vaimonsa Floran rakkaudelle? Mitä oikeastaan on tapahtunut?

Postia paratiisista on omaperäinen matka sienimetsiin, historiaan, eksoottisille saarille – ja ihmismieleen. Kirja on lumoava rakkaustarina, joka muistuttaa kertomusten ja mielikuvituksen voimasta.

Giles Milton on kirjoittanut useita kiitettyjä historiallisia tietokirjoja. Postia paratiisista on hänen toinen fiktiivinen teoksensa.

(Karisto)
Julkaisuissa alkukielinen julkaisu, 1. suomenkielinen julkaisu, eri käännökset ja mahdolliset muut käännökset.
julkaisut
Ensimmäinen julkaisu
kyllä
Alanimeke
romaani rakkaudesta ja sienistä
Ilmestymisaika
Sivumäärä
365
Kustantaja
Kääntäjä