Teoksen nimi. Mikäli teos on julkaistu useammalla nimellä, näytetään ensimmäisen julkaisun nimi.

Rakkautta on the rocks

Tyyppi

romaanit
Tekijän nimeä klikkaamalla löydät teoslistauksen ohella lisätietoa kirjailijasta.

kuvaus

Lara Autiolle sattuu ja tapahtuu, olipa hän sitten Rivieralla, Pariisissa, Caprilla tai New Yorkissa. Levoton tyttölapsi on saanut jostain päähänsä, että ihana Eric ei enää rakastakaan häntä. Tähän on johtanut epäonninen kosinta. Lara pakkaa korkkarit matkalukkuun kera lukemattomien muiden kenkien sekä muotiluomusten ja suuntaa New Yorkiin muotisuunnittelukouluun.

Onneksi Laran asuintoveriksi siunaantuu samanlainen hattarapää, pojista tykkäävä blondi Jimmy. Näiden kahden perässä eivät pysy muotisuunnittelijatkaan, jotka kyllä yrittävät avittaa sekopääkaksikkoa orastavalla muotiuralla.

Lara koittaa selvitä Pariisiin jääneen taidemaalari Ericin aiheuttamasta sydänsurusta milloin skumpan, milloin cosmopolitanien avulla mutta sotkee asiansa useimmiten ihan selvinkin päin. Kun Laran ex-rakastettu, bisnesmies Charles, vie Laran Hotelli Plazan luksusviitteihin pelmaamaan, Ericin unikuva hieman hälvenee.

Peli menee kuitenkin täysin uusiksi, kun Lara menee Ericin New Yorkin debyyttitaidenäyttelyyn ja oivaltaa vieläkin olevansa ihan (totaalisen) pihkassa ranskalaiseen enkelinkiharapäähänsä.

Lentokentällä näytelläänkin sitten kirjan huikea loppunäytös kun Lara päättää palata takaisin Pariisiin. Silloin menevät Jimmyn ihmissuhdeohjeen mukaiset hodaritäytteet ja exät lopullisesti sekaisin.

Kirja on itsenäistä jatkoa chick lit -romaaneille Rakkautta au lait ja Rakkautta al dente.
(Satu Vähämaa/ Sanojen aika)

Päähenkilöt

Konkreettiset tapahtumapaikat

Alkukieli

Julkaisuissa alkukielinen julkaisu, 1. suomenkielinen julkaisu, eri käännökset ja mahdolliset muut käännökset.

julkaisut

Ensimmäinen julkaisu

kyllä

Ilmestymisaika

Sivumäärä

220

Kustantaja

Kieli