Teoksen nimi. Mikäli teos on julkaistu useammalla nimellä, näytetään ensimmäisen julkaisun nimi.

Rouva Agathen rakkaus

Tyyppi

romaanit
Tekijän nimeä klikkaamalla löydät teoslistauksen ohella lisätietoa kirjailijasta.
Kansikuva
Kansikuva
Eri kansikuvat esitetään isoina, kun osoitat tai klikkaat pikkukuvaa.

kuvaus

Maaginen vanhanajan rakkaustarina

Melkein kaikki Dotin kaupungin asukkaat rakastavat pormestari Tibo Krovicia. Mutta se, jonka rakkautta kelpo pormestari kaikkein eniten halajaa, on saavuttamattomissa. Ihana, uhkeapovinen Agathe Stopak, Tibon pitkäaikainen sihteeri ja intohimoisten unelmien kohde, on onnellisesti naimisissa. Tai niin Tibo luulee.

Agathen ja Tibon suhde lähtee arvaamattomille raiteille viattoman tuntuisesta sattumuksesta, kun Tibo eräänä kauniina päivänä syöksyy pelastamaan Agathen lounaslaatikkoa Dotin keskusaukion suihkulähteestä. Täydellisen rakkauden tiellä on kuitenkin moninaisia esteitä: Agathen tunnekylmä, arvaamaton aviomies; Tibo Krovicin arkkivihollinen, yhtä kiero kuin lihava lakimies Guillaume – ja tietenkin tarinan päähenkilöt itse, joiden hienotunteisuus toisiaan kohtaan asettuu jatkuvasti heidän tulenpalavien tunteidensa tielle.

Rouva Agathen rakkaus on riemastuttava ja koskettava vanhanajan rakkaustarina, jossa on mausteena ripaus jos kaksikin taikaa. Kirja valittiin Skotlannissa vuoden 2008 parhaaksi romaaniksi, ja se on lumonnut lukijoita niinkin erilaisissa maailmankolkissa kuin Israel, Norja ja Australia.
(Gummerus)

Kirjallisuudenlaji

Tapahtumapaikat

Asiasana tai oma avainsana

Alkukieli

Julkaisuissa alkukielinen julkaisu, 1. suomenkielinen julkaisu, eri käännökset ja mahdolliset muut käännökset.

julkaisut

Ilmestymisaika

Sivumäärä

518

Kustantaja

Kieli

Kääntäjä

Ensimmäinen julkaisu

kyllä

Ilmestymisaika

Sivumäärä

331

Kustantaja

Kieli