Teoksen nimi. Mikäli teos on julkaistu useammalla nimellä, näytetään ensimmäisen julkaisun nimi.

Pahaa pakoon

Tyyppi

romaanit
Tekijän nimeä klikkaamalla löydät teoslistauksen ohella lisätietoa kirjailijasta.

kuvaus

Kosmetiikkayhtiön kemisti Emma Caldridge on matkalla Miamista Bogotaan, kun lentokone kaapataan ja se putoaa vuoristoon Venezuelan rajan lähistölle. Emma selviytyy onnettomuudesta ehjin nahoin, mutta joutuu katselemaan vierestä, kun sissit ottavat muut matkustajat panttivangeiksi. Maratoonarin sinnikkyydellä Emma lähtee seuraamaan sissejä ja heidän vankejaan ja pysyttelee hengissä viidakossa urheilutaitojensa ja tieteellisen tietämyksensä turvin. Niitä tarvitaankin, kun Emma löytää loukkaantuneen matkustajan, salaisen agentin Cameron Sumnerin. Yhdessä he jatkavat panttivankien jäljittämistä pysytellen sissien tuntumassa seuraamalla heidän jokaista liikettään.

Kun uutinen kaappauksesta kiirii Washingtoniin, puolustusministeriö pyytää apuun Edward Bannerin, joka on entinen upseeri ja nykyinen yksityisen turvallisuusyhtiön johtaja. Banner lähettääkin onnettomuuspaikalle erikoisryhmän etsimään eloonjääneitä ennen kuin on liian myöhäistä. Emman ja Sumnerin löytäminen on kuitenkin vasta alkua, sillä Banner tajuaa, että Emma oli toteuttamassa omaa tehtäväänsä koneen pudotessa. Kauniilla, lahjakkaalla biokemistillä on salaisuus, jota kukaan ei osaisi arvata: hänen hallussaan on nerokkaasti naamioitu vaarallinen biologinen ase, josta Emman uhkaajat ovat saaneet vihiä.

Pahaa pakoon –trillerissä yhdistyvät Lee Childin ja Daniel Silvan toiminnantäyteinen juoni ja Kathy Reichsin ja Tess Gerritsenin runsaat tieteelliset yksityiskohdat.

Kirjallisuudenlaji

Päähenkilöt

Tapahtumapaikat

Konkreettiset tapahtumapaikat

Tarkka aika

Alkukieli

Julkaisuissa alkukielinen julkaisu, 1. suomenkielinen julkaisu, eri käännökset ja mahdolliset muut käännökset.

julkaisut

Ilmestymisaika

Sivumäärä

319

Kustantaja

Kääntäjä

Ensimmäinen julkaisu

kyllä