Mitä lukisin seuraavaksi? Kirjastojen Kirjasampo.fi auttaa sinua löytämään kiinnostavat kirjailijat, kirjat ja lukukokemukset.

Aika näyttää

Tyyppi
runokokoelmat
Tekijän nimeä klikkaamalla löydät teoslistauksen ohella lisätietoa kirjailijasta.
kuvaus
Aika ja ajan kuluminen on ihmiselämän vääjäämättömin tapahtuma. Se soljuu eteenpäin kuin lammesta virtaava vesi tai tiimalasin valuva hiekka. Kukin voi elää elonsa tavallaan, mutta mahdollisuudet estää väistämätön eli kuolema on kaikille mahdotonta. Sen kun tiedostaa, voi hellittää otteensa ja ottaa asiat hieman rennommin, vähemmän tiukkapipoisesti.
Kun lähdön hetki edestä jonakin päivänä löytyy, on parasta vain ajatella, että ei tämä vielä tässä ollut ja suhtautua tulevaan lapsellisen uteliaana. Odottaa tulevaa innostuneena ja avoimena.

Kirja Aika Näyttää muistuttaa, että on kuitenkin varminta elää tässä hetkessä siten, että oikeasti tuntee elävänsä. Voi toki hieman vilkuilla sivuille, mitä muut tekevät, mutta on viisainta pitää oma kurssinsa ja edetä omiin kykyihinsä luottaen. Itse on askelten tahti määrättävä ja arvioitava, minkälaiset jäljet jälkeen tästä toiminnasta jää.
Julkaisuissa alkukielinen julkaisu, 1. suomenkielinen julkaisu, eri käännökset ja mahdolliset muut käännökset.
julkaisut
Alanimeke
Time will show
Ensimmäinen julkaisu
kyllä
Ilmestymisaika
Sivumäärä
169
Kustantaja