Teoksen nimi. Mikäli teos on julkaistu useammalla nimellä, näytetään ensimmäisen julkaisun nimi.

Huumaa

Tyyppi

romaanit
Tekijän nimeä klikkaamalla löydät teoslistauksen ohella lisätietoa kirjailijasta.
Kansikuva
Kansikuva
Eri kansikuvat esitetään isoina, kun osoitat tai klikkaat pikkukuvaa.

kuvaus


Anna Godbersenin Huumaa on ihana rakkaustarina vuosisadan vaihteen Manhattanilta, jossa on loisteliaita juhlia, ihania pukuja, romansseja, hyvätapaisia nuoria, mutta tarina pitää sisällään myös viekoittelevia hymyjä, salaisuuksia ja skandaaleja.

Tarinan päähenkilöinä ovat Hollandin perheen kauniit tyttäret Elisabeth ja Diana, jotka valloittavat Manhattanin seurapiirejä. Tytöille valkenee varsin pian heidän perheensä heikko taloudellinen tilanne, josta on vaiettava visusti. Samaan aikaan toisella puolella kaupunkia varakkaan Schoomakerin perheen isä suunnittelee häikäisevän komean poikansa Henryn tulevaisuutta.

Kyseinen suunnitelma liittyy vahvasti Elisabethiin, joka taas tuntee perheensä kohtalon olevan hänen harteillaan. Molemmat nuoret ajautuvat tilanteeseen, johon kumpikaan ei haluaisi mutta josta ei näytä olevan poispääsyä. Miten tilanne kehittyy ja miten nuoret ratkaisevat ongelman?

Esikoiskirjailija Anna Godbersen on syntynyt 1980 Berkeleyssä ja asuu nykyään New Yorkin Brooklynissä. Huumaa aloittaa uuden neliosaisen sarjan.
(SaVi / Sivupiiri)


Ihanaa elämää vuosisadan vaihteen Manhattanilla

Loisteliaisiin pukuihin pukeutuneita suloisia nuoria naisia juhlimassa aamunkoittoon saakka, vastuttamattomia nuoria miehiä joilla on viekoitteleva hymy ja vaaralliset aikeet, valkeita valheita, synkkiä salaisuuksia ja skandaalinkäryisiä parisuhteita. Tällainen on Manhattan vuonna 1899...

Elizabeth ja Diana Holland hallitsevat Manhattanin seurapiirejä. Mutta kun tytöille valkenee, että perheen asema on kaikkea muuta kuin vakaa, jokainen ulkopuolinen muodostaa äkkiä uhan heidän kultaiselle tulevaisuudelleen. Tyyni ja hillitty Elizabeth ja huikentelevainen Diana oppivat luovimaan yhteiskunnallisen aseman asettamien velvoitteiden ja tunnemyllerrysten ristiaallokossa - kumpikin omalla tavallaan.

Anna Godbergsenin esikoisromaani on täynnä hurmaavia hupsutuksia. Se on loiston ja petollisuuden maailmaan sijoittuva yltäkylläinen tarina viattomuuden aikakaudesta, joka oli kaikkea muuta kuin viaton.
(Karisto)
Julkaisuissa alkukielinen julkaisu, 1. suomenkielinen julkaisu, eri käännökset ja mahdolliset muut käännökset.

julkaisut

Nimi

Ilmestymisaika

Sivumäärä

472

Kustantaja

Kääntäjä

Sarjamerkintä

Ensimmäinen julkaisu

kyllä

Ilmestymisaika

Sivumäärä

509

Kustantaja

Nimi

Ilmestymisaika

Sivumäärä

428

Kustantaja

Sarjamerkintä