Hannula, Tero

Synnyinaika

Synnyinpaikka

Opiskelupaikkakunta tai -paikkakunnat

Asuinpaikkakunta tai -paikkakunnat

Koulutus tai tutkinto

Tekijän käyttämä kieli

Kansallisuus

Teokset

Tyyppi

romaanit

Tyyppi

runokokoelmat

Tyyppi

romaanit

Tyyppi

romaanit

Kirjailijan omat sanat

"Ihmisen elämä muodostuu avautuvista ja sulkeutuvista ympyröistä. Tai ehkä ellipseistä. Tai ehkä ne eivät avaudu tai sulkeudu, ehkä ne ovat lukuisia päällekkäisiä spiraaleja, jotka äkkiarvaamatta kääntyilevät uusiin asentoihin ja risteävät toisiaan ja itseään tavalla, joka saa meidät puhumaan johdatuksesta ja oudoista sattumista siellä, missä on vain tavallisia risteyksiä ja ihan normaalia elämää. Ehkä ainoa tapa pysyä järjissämme mielettömässä maailmassa on löytää näitä yhteyksiä ja ympyröitä ja sulkeutumisia ja avautumisia kunnes kuolemme.

Peikko aasinsillan alla sanoo, että kirjoittaminen on näitä ympyröitä ja kirjoittamisen opiskelu on näitä ympyröitä ja kirjoittamisen opettaminen on näitä ympyröitä ja ellipsejä ja spiraaleja ja piruties mitä elämänlankoja. Jokin järki tuntuu sanovan, että kaikki tämä on vain jotakin mitä teemme kunnes se päättyy ja kaikki muu on jotakin merkityksetöntä, mitä me kutsumme sattumaksi jotta se kuulostaisi merkitykselliseltä." (www.rihmasto.ma-pe.net)

Elämäkertatietoa

Tero Hannula on vuonna 1981 syntynyt jyväskyläläinen filosofian maisteri, kirjoittamisen opettaja ja kirjailija. Hänen esikoisteoksensa oli pienoisromaani Tunkeilija (ntamo 2010).