Teoksen nimi. Mikäli teos on julkaistu useammalla nimellä, näytetään ensimmäisen julkaisun nimi.

Päivän Harri

Tyyppi

romaanit
Tekijän nimeä klikkaamalla löydät teoslistauksen ohella lisätietoa kirjailijasta.
Kansikuva
Kansikuva
Eri kansikuvat esitetään isoina, kun osoitat tai klikkaat pikkukuvaa.

kuvaus

Päivän Harrissa perheen muodostavat 10-vuotias Tiia ja hänen isänsä, joka on aikoinaan muuttanut Suomesta Ruotsiin. Tarinassa käsitellään mm. ruotsinsuomalaisuutta, yksinhuoltajuutta sekä vanhemman menetystä.

(Pia/Kirjavinkkariyhdistys ry)

- - -

Ruotsinsuomalaisessa isän ja tyttären perheessä ei ehkä ryvetä rahassa, mutta lämpöä ja välittämistä on rutkasti. Samoin Tiia-tyttären ystävyys bestiksensä kanssa on titaaniakin tiukempaa.

(Pia/Kirjavinkkariyhdistys ry)

- - -

Kymmenvuotias Tiia elää isänsä kanssa Ruotsissa, jonne isä on nuorena muuttanut. Kun Tiia tulee koulusta, on aika kertoa "päivän Harri": mitä luokan ärsyttävin tyyppi on sinä päivänä sanonut tai tehnyt? Mainio sarja, jossa kuvataan pienen perheen elämää lämpimästi sekä Tiian & parhaan kaverinsa Peggin temmellyksiä.

(PIa/Kirjavinkkariyhdistys ry)

- - -

Päivän Harri kertoo kymmenvuotiaan Tiia-tytön arjesta perheessä, johon kuuluiu hänen lisäkseen vain isä. Tiian äiti on kuollut kun Tiia oli vasta neljävuotias. Tiian paras kaveri on samanikäinen Peggy, jok asuu puolestaan kaksin äitinsä kanssa. Päivän Harri on ensimmäinen osa ruotsinsuomalaisen Susanna Alakosken kolmiosaisesta alakouluikäisten lastenkirjasarjasta.
Julkaisuissa alkukielinen julkaisu, 1. suomenkielinen julkaisu, eri käännökset ja mahdolliset muut käännökset.

julkaisut

Ilmestymisaika

Sivumäärä

175

Kääntäjä

Lisätietoja

Trilogian ensimmäinen osa

Ensimmäinen julkaisu

kyllä

Ilmestymisaika

Sivumäärä

173

Kustantaja

Kieli