Sinä et kuulu tänne, Beiron

Tyyppi

kuvakirjat
Tekijän nimeä klikkaamalla löydät teoslistauksen ohella lisätietoa kirjailijasta.
Kansikuva
Kansikuva
Eri kansikuvat esitetään isoina, kun osoitat tai klikkaat pikkukuvaa.

kuvaus

Kun sekarotuinen Beiron menee koiranäyttelyyn, rotukoirilta ei sympatiaa irtoa. Tarina oman porukan löytämisestä ja ennakkoluulojen käsittelystä.

(Pia/Kirjavinkkariyhdistys ry)

- - -

Teemana erilaisuus ja joukkoon kuuluminen: mitä tapahtuu, kun sekarotuinen koira haluaa osallistua koiranäyttelyyn rotukoirien rinnalla? Erilaisuutta käsitellään etäännytetysti eläinten kautta ja loppu on seesteinen.

(Pia/Kirjavinkkariyhdistys ry)

- - -

Beiron on pörröinen koiranpentu, joka asuu mukavasti ikiomassa sopessaan metsässä Jori-koiran naapurina. Eräänä päivänä, kun Beiron on liikkeellä merkitsemässä reviiriään, hän huomaa ilmoituksen koiranäyttelystä. Siihen Beiron haluaa osallistua ja saada mainetta ja kunniaa! Välittämättä Jorin varoituksista Beiron lähtee. Kilpailupaikalla hän tapaa toinen toistaan kauniimpia koirarotuja ja asettuu silmät innosta loistaen riviin dalmatialaisten, puudeleiden ja bulldogien viereen. Mutta kukaan ei halua Beironia joukkoonsa. 'Sinä et kuulu tänne, Beiron', sanovat toiset koirat. Mistä Beiron oikeastaan tulee, ja mihin hän oikestaan kuuluu?
Julkaisuissa alkukielinen julkaisu, 1. suomenkielinen julkaisu, eri käännökset ja mahdolliset muut käännökset.

julkaisut

Ilmestymisaika

Sivumäärä

39

Kustantaja

Kieli

Kääntäjä

Ensimmäinen julkaisu

kyllä

Ilmestymisaika

Sivumäärä

39

Kustantaja

Kieli