Mitä lukisin seuraavaksi? Kirjastojen Kirjasampo.fi auttaa sinua löytämään kiinnostavat kirjailijat, kirjat ja lukukokemukset.

Vesta-Linnea mieli mustana

Tyyppi
kuvakirjat
Tekijän nimeä klikkaamalla löydät teoslistauksen ohella lisätietoa kirjailijasta.
Kansikuva
Kansikuva
Eri kansikuvat esitetään isoina, kun osoitat tai klikkaat pikkukuvaa.
kuvaus
Löytyykö jokaiselle oma tila perheessä? Vesta-Linnea viettää kesälomaa mökillä. Pikkusisko sotkee leikit ja kaikki on muutenkin niin huonosti, että Vesta-Linneasta tuntuu, ettei hänestä välitetä - tuskin kukaan edes itkisi hänen hautajaisissaan. Tarinan ytimessä siis sisarussuhteet ja perheen dynamiikka. Vakavasta aiheesta huolimatta tarina on täynnä lämpöä. Kuvakirja, joka todennäköisesti vaatii aikuisen lukuseuraksi.

(Pia/Kirjavinkkariyhdistys ry)

- - -

Vesta-Linnea-sarja paljastaa lapsiperheen arjen tavalla, joka saa niin kyyneleet kuin naurunkin pintaan. Huumori, lämpö ja välittäminen leimaavat Vesta-Linnean värikästä ja eläväistä suurperhettä. Tove Appelgrenin elämänmakuinen teksti ja Salla Savolaisen herkulliset kuvat ovat valloittaneet lukijoita myös lukuisissa muissa maissa ja sarjan kirjoja on ilmestynyt jo kahdeksalla kielellä. Vesta-Linnea mieli mustana oli vuonna 2008 Finlandia Junior -ehdokkaana.
Julkaisuissa alkukielinen julkaisu, 1. suomenkielinen julkaisu, eri käännökset ja mahdolliset muut käännökset.
julkaisut
Ensimmäinen julkaisu
kyllä
Ilmestymisaika
Sivumäärä
35
Kustantaja
Ilmestymisaika
Sivumäärä
33
Kustantaja