Teoksen nimi. Mikäli teos on julkaistu useammalla nimellä, näytetään ensimmäisen julkaisun nimi.

Odin kirous

Tyyppi

romaanit
Tekijän nimeä klikkaamalla löydät teoslistauksen ohella lisätietoa kirjailijasta.

kuvaus

Niin kauan kuin he jaksavat muistaa, hyväntahtoisten omar-noitien klaanit ovat väistelleet verenhimoisia odish-noitia ja odottaneet vanhan ennustuksen toteutumista. Ennustuksen mukaan jonakin päivänä saapuu valittu, joka lopettaa sodan vastakkaisten noitaleirien välillä. Ja tähtiasetelmien mukaan tuo hetki on lähellä...

Noitien taistelu -trilogian kahdessa aiemmassa osassa 15-vuotias, koko elämänsä Espanjan Pyreneillä pienessä kylässä asunut Anaid on saanut tietää olevansa valittu. Hän on myös saanut kuulla olevansa äitinsä puolelta omar mutta isänsä puolelta odish. Toisessa osassa Anaid on paennut taistelevia noitia ja kohtaloaan, ja kuullut isänsä ja äitinsä rakkaustarinan, joka vei heidät kauas pohjoiseen Grönlantiin saakka.

Kolmannessa osassa nuori Anaid joutuu pahimpien koettelemusten eteen, kuuntelemaan aivan yksin sisintään ja valitsemaan puolensa, muiden mahdollisen halveksunnan ja hylkäämisen uhallakin. Anaidhan on sekä omaria että odishia, ja nyt noitaleirien sota on puhkeamaisillaan. Anaid, valittu, on ainoa henkilö, joka voi lopettaa ja ratkaista sodan. Jännittävä noitatrilogia pitää pintansa loppuun asti, jännitys säilyy vihoviimeiselle sivulle asti.
(Tammi)

Aiheet ja teemat

Henkilöt, toimijat

Päähenkilöt

Alkukieli

Julkaisuissa alkukielinen julkaisu, 1. suomenkielinen julkaisu, eri käännökset ja mahdolliset muut käännökset.

julkaisut

Ensimmäinen julkaisu

kyllä

Kieli

Ilmestymisaika

Sivumäärä

569

Kustantaja

Kääntäjä

Sarjamerkintä