Teoksen nimi. Mikäli teos on julkaistu useammalla nimellä, näytetään ensimmäisen julkaisun nimi.

Supermarsu ja outo toveri

Tyyppi

romaanit
Tekijän nimeä klikkaamalla löydät teoslistauksen ohella lisätietoa kirjailijasta.

kuvaus

Joulupyhien lautapelit on pelattu ja 11-vuotiaan Emilian on aika aloittaa taas koulunkäynti. Tänä keväänä Emilian koulu on EU:n virallinen kansainvälisyyskoulu ja luokalle saapuu uusi tyttö, venäjänkiinalainen Svetlana. Samaan aikaan Jättiläismarsu antaa Supermarsulle kaikkien aikojen hienoimman tehtävän, kun supermarsuuden juhlavuoden kunniaksi koko ihmiskuntaa autetaan. Supermarsu saa valita avukseen Superapurin tätä haastavaa tehtävää varten. Mutta kuka olisikaan sopiva apuriksi? Ja mitä tekemistä himmelikerhon puheenjohtajalla on tämän asian kanssa?

Taattua hulvatonta huumoria on jälleen luvassa neljännessä Emilian päiväkirjassa. Jos haluat tietää mistä kaikki Supermarsuilu alkoi, lue ykkösosa Supermarsu lentää Intiaan. Yltiöpäinen nauruvaroitus!

(LiiSa/Okariino)

- - -

Lukuvuoden alkaessa 11-vuotiaan Emilian koulun rehtorilla on uutinen kerrottavanaan: koulu on EU:n virallinen kansainvälisyyskoulu, ja niinpä Emilian luokalle tulee uusi maahanmuuttajatyttö Sveti. Tyttöjen ystävystyminen ei kuitenkaan käynnisty parhaalla mahdollisella tavalla... Jättiläismarsulla puolestaan on juhlavuoden kunniaksi Supermarsulle aivan erityinen tehtävä, josta tämä ei selviä yksin. Tarvitaan luotettava apuri. Mutta kuka se voisi olla?

Emilian Isä haaveilee kirjailijanurasta, Simo on Rasva-Anteron kiusanteon kohteena, ja rehtori päättää järjestää koulussa idols-kilpailut. Supermarsulla
on kädet täynnä töitä!

Paul Norosen riemukkaat mutta tarkkanäköiset, lapsen elämää syväluotaavat havainnot ja hersyvän absurdi huumori villitsevät sekä lapset että aikuiset.

(Gummerus)
Julkaisuissa alkukielinen julkaisu, 1. suomenkielinen julkaisu, eri käännökset ja mahdolliset muut käännökset.

julkaisut

Ensimmäinen julkaisu

kyllä

Ilmestymisaika

Sivumäärä

201

Kustantaja