Teoksen nimi. Mikäli teos on julkaistu useammalla nimellä, näytetään ensimmäisen julkaisun nimi.

Yökylässä

Tyyppi

romaanit
Tekijän nimeä klikkaamalla löydät teoslistauksen ohella lisätietoa kirjailijasta.

kuvaus

Amy, Bella , Chloe, Daisy ja Emily kuuluvat ABC-kerhoon. Kerhon idea on oikeastaan Daisyn, Daisy on uusi koulussa ja siksi hänestä on ihanaa, että hän on saanut ystäviä. Kukaan aakkoskerholaisista ei ole kuitenkaan Daisyn bestis, koska tytöt ovat tunteneet toisensa niin paljon kauemmin kuin Daisy.

Tytöt keksivät viettää synttärit pyjamabileinä! Ihana idea. Mutta Daisy empii. Jos tytöt tulevat heille yökylään, he saavat tietää hänen siskostaan ja sitä Daisy ei halua. Varsinkin Chloe tuntuu inhoavan jo nyt Daisya ja olisi varmasti vielä ikävämpi, jos saisi tietää Daisyn siskosta.

Mutta kun kaikki ovat jo pitäneet synttäribileet, täytyy Daisynkin tehdä valinta, kutsuako vaiko ei. Ja pitääkö hänen kutsua myös Chloe?

(Arjamaaria/Okariino)

- - -

Tyttönelikko Annabella, Chloe, Daisy ja Emily ovat päättäneet viettää syntymäpäiviä yökyläilemällä toistensa kodeissa. Daisylla vain on ongelma. Hän kyllä haluaisi järjestää yövierailun bestiksilleen, mutta ei ole kertonut toisille vammaisesta sisarestaan. Miten puhua muille erilaisuudesta? Jacqueline Wilson on Iso-Britannian suosituimpia ja rakastetuimpia nykylastenkirjailijoita, jolla on iso fanijoukko Suomessakin.

(Otava)

- - -

"Wilsonin kerronta on kaunistelematonta ja ehdottoman lapsiläheistä. Kirjailijan vahvuus ovat vaikeat aiheet, joiden käsittely ei luiskahda helppoihin ratkaisuihin."

-Keskisuomalainen
Julkaisuissa alkukielinen julkaisu, 1. suomenkielinen julkaisu, eri käännökset ja mahdolliset muut käännökset.

julkaisut

Ensimmäinen julkaisu

kyllä

Ilmestymisaika

Sivumäärä

95

Kustantaja

Kääntäjä

Sarjamerkintä