Teoksen nimi. Mikäli teos on julkaistu useammalla nimellä, näytetään ensimmäisen julkaisun nimi.

Soturioppilas

Tyyppi

romaanit
Tekijän nimeä klikkaamalla löydät teoslistauksen ohella lisätietoa kirjailijasta.

kuvaus

”Mihinkään ei ole ennalta kirjattu, että tulemme epäonnistumaan, äläkä sinäkään kiirehdi niin päättämään. Keskity vain siihen mitä olet nyt tekemässä, äläkä anna pelolle sijaa.”

Nuori soturioppilas Hinetoshi vaeltelee Japanin syrjäseuduilla mausteita myyvän mestarinsa Nagerun kanssa. Kun heidän korviinsa kantautuu huhu, että keisarin poika on sairastunut parantumattomaan kulkutautiin, Nageru päättää kehitellä vitsaukseen lääkkeen ja viedä sen tulevalle hallitsijalle. Hinetoshi sijoitetaan siksi aikaa Suuren rukouksen temppelin maineikkaaseen taistelukouluun. Siellä hän kohtaa itsensä kaltaisia nuoria; soturioppilaita, jotka haluavat tulla voittamattomiksi taistelijoiksi.

Pian Hinetoshi joutuu keskelle temppeliä piinaavia ristiriitoja ja valtataistelua, jonka panoksena ovat temppelin tulevaisuus, koko keisarikunnan olemassaolo ja maailmankaikkeuden tasapaino – eikä vähiten Hinetoshin oma henkiriepu.

FatalNinjan maaginen maailma on kiehtova sekoitus feodaaliajan Japania, itämaisia taistelutaitoja sekä aasialaista filosofiaa.
(WSOY)

Aiheet ja teemat

Henkilöt, toimijat

Päähenkilöt

Konkreettiset tapahtumapaikat

Alkukieli

Julkaisuissa alkukielinen julkaisu, 1. suomenkielinen julkaisu, eri käännökset ja mahdolliset muut käännökset.

julkaisut

Ensimmäinen julkaisu

kyllä

Ilmestymisaika

Sivumäärä

306

Kustantaja

Sarjamerkintä