Tulevaisuuden maa

Tyyppi

kokoomateokset

kuvaus

Osa Pertti Luumin kirjoittamista kirjan alkusanoista: "- - Uusi vuosituhat on alkamassa Riemuvuodella, toivon vuodella. Sen aloittavat kanssasi islantilaiset, norjalaiset, ruotsalaiset, saamelaiset, tanskalaiset ja virolaiset lapset lukemalla tätä samaa kirjaa omalla kielellään. Sen tarinat, sadut, legendat ja raamatunkertomukset ovat myös sinun oppaitasi kohti Tulevaisuuden maata."

Johdantotarinan 'Tarinoita Jubarille' jälkeen antologia etenee joulukalenterin tavoin. Joka päivä 1. joulukuuta alkaen loppiaiseen 6. tammikuuta saakka voi lukea yhden sadun päivässä; lopussa päätöskertomus 'Tähdet loistavat'. Kukin satu on aukeaman mittainen ja aukeama on liimattu kevyesti yläreunastaan. Takakansi: "Kun tähtilapsi Jubar sairastuu, Aikojen maan viisaat kehottavat antamaan hänelle kertomuksia, jotka tuovat iloa ja kantavat uskoa, toivoa ja rakkautta. Niin pikku Jubar toipuu."

Kirja on syntynyt pohjoismaisena yhteistyönä; lisäksi kirja julkaistaan viron ja pohjoissaamen kielellä. Kirja on painettu ympäristöystävälliselle paperille.

(Lastenkirjainstituutti)
Julkaisuissa alkukielinen julkaisu, 1. suomenkielinen julkaisu, eri käännökset ja mahdolliset muut käännökset.

julkaisut

Ensimmäinen julkaisu

kyllä

Ilmestymisaika

Sivumäärä

96

Kustantaja