Hauska, hauska maailma

Tyyppi

kuvakirjat
Tekijän nimeä klikkaamalla löydät teoslistauksen ohella lisätietoa kirjailijasta.
Kansikuva
Kansikuva
Kansikuva
Eri kansikuvat esitetään isoina, kun osoitat tai klikkaat pikkukuvaa.

kuvaus

Lähes neljäkymmentä vuotta ovat Kissalan Hessu, Banaani-Toope, Mato Matala ja koko Touhulan väki riemastuttaneet suomalaisia lukijoitaan maailmankuulun taiteilijan Richard Scarryn iki-ihanissa kuvakirjoissa. Kuvakirjojen pienet yksityiskohdat ruokkivat mielikuvitusta ja kehittävät sanavarastoa. Ne ovat jokaisen 2-6 vuotiaan suosikkeja! Hauska, hauska maailma -kirjan riemukkaat kuvat ja tekstit vievät seikkailuihin eri puolille maailmaa. Lapsi oppii veikeiden tarinoiden muodossa tuntemaan eri maiden tyypillisiä piirteitä ja elintapoja.

- - -

Uutta Scarrya Suomeen!

Rakastettu klassikko vie Scarry-fanien riemuksi hauskalle matkalle maailman ympäri nyt entistä runsaampana ja riemukkaampana.

Richard Scarryn Hauska, hauska maailma on riemastuttanut lukijoita jo yli viisikymmentä vuotta, ja klassikkoteos täydentyy nyt tarinoilla, joita ei ole aikaisemmin julkaistu suomeksi! Vauhdikkaat seikkailut maailmalla tutustuttavat eri maiden ja kulttuurien omintakeisiin piirteisiin — Scarryn tapaan kansallisuuksien edustajat ovat tietysti eläinhahmoisia ja niiden hupaisat edesottamukset tulvillaan lämpimän avarakatseista huumoria. Mukana ovat vihdoin myös naapurimaamme Ruotsi ja Venäjä!

(Tammi, 2020)

Kirjallisuudenlaji

Konkreettiset tapahtumapaikat

Julkaisuissa alkukielinen julkaisu, 1. suomenkielinen julkaisu, eri käännökset ja mahdolliset muut käännökset.

julkaisut

Ilmestymisaika

Sivumäärä

91

Kustantaja

Lisätietoja

Kannessa myös: Mukana aiemmin suomeksi julkaisemattomat tarinat!
Täydennetty laitos.

Ilmestymisaika

Sivumäärä

63

Kustantaja

Ilmestymisaika

Sivumäärä

62

Kieli

Kääntäjä

Ensimmäinen julkaisu

kyllä