Mitä lukisin seuraavaksi? Kirjastojen Kirjasampo.fi auttaa sinua löytämään kiinnostavat kirjailijat, kirjat ja lukukokemukset.

Kaksitoista lahjaa joulupukille

Tyyppi
kuvakirjat
Tekijän nimeä klikkaamalla löydät teoslistauksen ohella lisätietoa kirjailijasta.
Kansikuva
Kansikuva
Kansikuva
Eri kansikuvat esitetään isoina, kun osoitat tai klikkaat pikkukuvaa.
kuvaus
Joulutunnelmaa koko perheelle. Valloittava kuvakirja, jossa pieni tonttupoika Ville haluaisi tehdä joulupukin onnelliseksi. Mutta miten? Korvatunturin suureen juhlaan on enää kaksitoista päivää, kun Ville saa idean. Hän päättää antaa joulupukille lahjan jokaisena päivänä ennen joulua. Kaksitoista iloista yllätystä: siitä tulisi hauskaa! Ja tuleehan siitä hauskaa, vaikkei kaikki aina sujukaan suunnitelmien mukaan. Tärkeintä on, että pienen tonttupojan joka ikinen tempaus saa koko Korvatunturin kiireisen väen hyvälle tuulelle ja joulumielelle. Mauri Kunnaksen 12 lahjaa joulupukille ilmestyi ensimmäisen kerran vuonna 1987.
Miten voisi ilahduttaa jouluna Joulupukkia, jolla on omasta takaa jo kaikkea, mitä joululahjaksi toisille voi antaa? Siinäpä kysymys, joka mietityttää kovasti pientä Ville-tonttua. Pian Ville on kuitenkin jo laatimassa suunnitelmia peräti kahtatoista yllätyslahjaa varten. Joulupukki saa niistä yhden jokaisena joulunaluspäivänä ja yllättyy todellakin todenteolla...
(Adrianna/Okariino)
Aiheet ja teemat
Henkilöt, toimijat
Konkreettiset tapahtumapaikat
Alkukieli
Julkaisuissa alkukielinen julkaisu, 1. suomenkielinen julkaisu, eri käännökset ja mahdolliset muut käännökset.
julkaisut
Ensimmäinen julkaisu
kyllä
Ilmestymisaika
Sivumäärä
40
Kustantaja
Muu tekijä
Ilmestymisaika
Sivumäärä
40
Kustantaja
Kieli
Kääntäjä
Kuvittaja
Osana julkaisua
Ensimmäinen julkaisu
kyllä
Osana julkaisua