Mitä lukisin seuraavaksi? Kirjastojen Kirjasampo.fi auttaa sinua löytämään kiinnostavat kirjailijat, kirjat ja lukukokemukset.

Hirmuista koulupäivää, hirviö

Tyyppi
kuvakirjat
Tekijän nimeä klikkaamalla löydät teoslistauksen ohella lisätietoa kirjailijasta.
kuvaus
Palkitun Hirveää, parkaisi hirviö -kuvakirjan tekijöiden riemukas uutuus kertoo miten ihanan kammottavaa hirviökoulussa voi olla.

Hirviömaailmassa jokaisen, myös pikkuhirviön, on käytävä ainakin auringonkierron verran koulua, vaikka vatsassa nipistelisi kokonainen lepakkolauma. Hirviökoulussa opetetaan sellaisia välttämättömiä taitoja kuin irvistelyä, karjumista ja väijyntää, ja harjoitellaan purupainia sekä kallopalloa.

Pikkuhirviö huomaa, että koulu onkin mukavan kamalaa ja kaikesta selviää olemalla oma hirveä itsensä. Kaikkein hienointa on kuitenkin saada ystävä jonka kanssa voi karjua, rummuttaa rintaa ja puhua elämän isoista jutuista.

Suna Vuoren ja Katri Kirkkopellon Hirmuista koulupäivää, hirviö on valloittavan sympaattinen ja hulvaton kirja pienistä, isoista ja melkein valtavistakin asioista. Kuvakirja on jatkoa tekijöiden aikaisemmalle Hirveää, parkaisi hirviö -kirjalle.

(WSOY)
Kirjallisuudenlaji
Aiheet ja teemat
Tapahtumapaikat
Alkukieli
Julkaisuissa alkukielinen julkaisu, 1. suomenkielinen julkaisu, eri käännökset ja mahdolliset muut käännökset.
julkaisut
Ensimmäinen julkaisu
kyllä
Ilmestymisaika
Sivumäärä
55
Kustantaja
Kieli