Teoksen nimi. Mikäli teos on julkaistu useammalla nimellä, näytetään ensimmäisen julkaisun nimi.

Kiilusilmät

Tyyppi

romaanit
Tekijän nimeä klikkaamalla löydät teoslistauksen ohella lisätietoa kirjailijasta.

kuvaus

Ängelmän mystisessä kaupunginosassa asuvat kaksoset Joona ja Lari sekä heidän ystävänsä Topi tekevät lähimetsässä karmean löydön. Liikkuuko naapurustossa jokin tunnistamaton peto? Uskaltaako enää koiraakaan ulkoiluttaa?

Nuoret ryhtyvät selvittämään pedon arvoitusta. Museomestari Paavo voisi kenties auttaa heitä, mutta hän on matkustanut pois. Grillin Sannakaan ei tiedä ratkaisua ja kohta nuoret ovat pelottavien tapahtumien pyörteessä, josta vain salaperäinen kirja voisi heidät pelastaa.

Joonalla on myös yksityisiä huolia, kuten karmea nipoäiti, joka takavarikoi nettipelejä pelaavalta pojalta sekä kännykän että tietokoneen virtajohdon. Unohtavatko tiimikaverit Joonan kokonaan? Onko häntä enää edes olemassa ilman kännykkää? Museon pakopelin suunnittelu onneksi piristää, ainakin hetkeksi.

Kiilusilmät on itsenäinen osa Ängelmä-sarjaan, jonka aloitti suosittu Hämärtäjät-kirja. Kiilusilmissä kauhu- ja jännityselementit sekoittuvat aivan tavalliseen varhaisnuorten arkeen. Kirjassa on sarjakuvataiteilija, kuvittaja Brocin taitava mustavalkokuvitus. Teksti on isokokoista ja tarina etenee rivakasti.

(Kuukettu Kustannus)
Julkaisuissa alkukielinen julkaisu, 1. suomenkielinen julkaisu, eri käännökset ja mahdolliset muut käännökset.

julkaisut

Ensimmäinen julkaisu

kyllä

Ilmestymisaika

Sivumäärä

112

Kieli

Kuvittaja