Teoksen nimi. Mikäli teos on julkaistu useammalla nimellä, näytetään ensimmäisen julkaisun nimi.

Prinsessamekko

Tyyppi

romaanit
Tekijän nimeä klikkaamalla löydät teoslistauksen ohella lisätietoa kirjailijasta.

kuvaus

Toinen vain heikompi toista Rikostoimittaja Rebekka Härkösen dekkarisarjan avauksessa Prinsessamekko vallan likaisissa leikeissä ryvettyvät raskaimmin ne, joilla ei ole muita aseita kuin epätoivo.

Iltauutiset-lehden rikos- ja oikeustoimittaja Suuna Walta on Subutex-kuolemiin liittyvän juttunsa kimpussa, kun uutispäällikkö soittaa hänelle terroriteoksi epäillystä ampumisesta Helsingin metrossa. Suuna ehtii tapahtumapaikalle kärkijoukoissa ja saa saaliiksi hyvät kuvat, vaikka rikosylikonstaapeli Jens Jäämeri yrittää ärsyttävään tapaansa estää toimittajaa tekemästä työtään.

Suuna tekee skuupin, mutta toimituksessa ei juhlita pitkään. Uutistennälkäiset odottavat jo seuraavaa annostaan. Jatkaessaan aiemman juttunsa tekoa Suuna löytää kytköksiä ampumistapauksen ja Subutex-kuolemien väliltä. Mitä selvempää on, että metrosurmien taustalla on jotakin muuta kuin jihadismi, sitä suuremmaksi kasvaa kysymys, miksi poliisi väittää ampumistapausta edelleen terroriteoksi.

Prinsessamekko aloittaa Walta-nimisen rikosromaanisarjan, jonka tarinat kumpuavat tosielämästä, yhteiskunta- ja järjestelmävirheistä, ja jonka tapahtumien kehyksenä on moderni, hektinen uutistoimitus kulmikkaine tekijöineen.

(Bazar)
Julkaisuissa alkukielinen julkaisu, 1. suomenkielinen julkaisu, eri käännökset ja mahdolliset muut käännökset.

julkaisut

Ensimmäinen julkaisu

kyllä

Ilmestymisaika

Sivumäärä

415

Kustantaja

Kieli