Teoksen nimi. Mikäli teos on julkaistu useammalla nimellä, näytetään ensimmäisen julkaisun nimi.

Syntykeho eli miten juosta pakoon ilman jalkoja

Tyyppi

romaanit
Tekijän nimeä klikkaamalla löydät teoslistauksen ohella lisätietoa kirjailijasta.

kuvaus

Aikuisten ja nuorten romaani.

Mitä olisit valmis tekemään tunteaksesi auringon ihollasi? Koskettaaksesi toista ihmistä? Vuonna 2466 köyhälistö on säilötty kehottomina sosiaaliservereille. Kip Markham on ollut vailla kehoa niin pitkään, ettei osaa enää edes kaivata muita ihmisiä – hänen päiväunensa ovat kutistuneet tomaatteihin, ja ehkä auringonvaloon. Mutta lupauduttaan todistajaksi parhaan ystävänsä murhaoikeudenkäyntiin Kip löytää itsensä kehosta pakenemassa kohti Pariisin raunioita. Pariisissa odottaa Artisti, salaperäinen kehonmuokkaaja, jonka laittomaan kauneuden maailmaan Kip jää etsimään syntykehoaan.

Syntykeho, eli miten juosta pakoon ilman jalkoja -romaani on tieteisseikkailu, jonka viihdyttävän pinnan alla on vahva yhteiskunnallinen pohjavire. Se tarkastelee käsityksiämme kehonkuvasta, sukupuolesta ja ihmissuhteista, sekä identiteetin rakentumista transhumanistisessa maailmassa. Kuka todella olet, jos voit vaihtaa uudet kasvot joka päivä?

Syntykeho, eli miten juosta pakoon ilman jalkoja -kirja on myös rakkaustarina, jossa ei käytetä kertaakaan sanaa rakkaus.

(Osuuskumma)

Aiheet ja teemat

Päähenkilöt

Tapahtuma-aika

Alkukieli

Julkaisuissa alkukielinen julkaisu, 1. suomenkielinen julkaisu, eri käännökset ja mahdolliset muut käännökset.

julkaisut

Ensimmäinen julkaisu

kyllä

Ilmestymisaika

Sivumäärä

479

Kustantaja

Kieli