Teoksen nimi. Mikäli teos on julkaistu useammalla nimellä, näytetään ensimmäisen julkaisun nimi.

Metsäkirkon polku

Tyyppi

romaanit
Tekijän nimeä klikkaamalla löydät teoslistauksen ohella lisätietoa kirjailijasta.

kuvaus

Vaeltajan kirkko on erilainen kuin julkisuudessa näkyvä kärhämöintikirkko. Millainen on Metsäkirkon polku? Viekö se tulevaisuuteen?

Vaeltajan mukana kulkevat yhteiskunnan ja kirkon kipeimmät kysymykset. Niitä punnitaan nuotiotulilla muttei kiistellä. Pääosassa ovat suuri luonto ja suuri Jumala. Olisiko vaeltajan polusta tulevaisuuden suunnaksi?

Metsäkirkon polku kertoo vaelluksesta Lieksan korvessa, jossa kulkija kohtaa luonnon suuruuden ja kauneuden. Nuotiotulilla tapaavat erilaiset ihmiset, myös insinööri ja pappi omine haaveineen ja kipuineen. Heille tärkeitä ovat ajattelun vapaus ja usko.

Vaeltaja kulkee polkuaan yksin mutta usein mukana tuntuu olevan koko maailma.
Tekijän juuret ovat Karjalassa. Ylämaalainen perinne tunsi metsän, jossa voi puhua mistä vain ja silti tuntee itsensä hyväksytyksi.

Matti Perälä on teologian tohtori Tohmajärveltä. Hän on toiminut pappina Espoossa, Vantaalla, Ylämaalla, Kuusankoskella ja Lapinjärvellä. Hän on aiemmin julkaissut kirjoja ja blogeja sekä pitänyt taidenäyttelyitä.
Ennen muuta Matti Perälä on kuitenkin polkujen kulkija, vaeltaja, joka tykkää kirjoittaa, piirtää ja maalata. Autofiktio.

(Väyläkirjat)

Päähenkilöt

Tapahtumapaikat

Konkreettiset tapahtumapaikat

Alkukieli

Julkaisuissa alkukielinen julkaisu, 1. suomenkielinen julkaisu, eri käännökset ja mahdolliset muut käännökset.

julkaisut

Alanimeke

nuoruusmuistoista aikuisen ajatuksiin

Ensimmäinen julkaisu

kyllä

Ilmestymisaika

Sivumäärä

210

Kustantaja

Kieli