Teoksen nimi. Mikäli teos on julkaistu useammalla nimellä, näytetään ensimmäisen julkaisun nimi.

Elämä: esipuhe

Tyyppi

romaanit
Tekijän nimeä klikkaamalla löydät teoslistauksen ohella lisätietoa kirjailijasta.

kuvaus

500 kpl erikoispainos. Lyhentämätön Elämä: esipuhe -kirja sisältää 200 sivua jaksoja, jotka olivat aivan liian herkullisia unohtaa leikkauspöydälle Teos sisältää myös kustannustoimittaja Samuli Knuutin esipuheen.

Eräänä iltana yötaivaalla luki ERROR. On sellaisia kirjoja ja on sellaisia lukijoita, jotka toivovat etteivät ne tietyt lukemansa kirjat lopu koskaan. Miki Liukkosen Elämä: esipuhe on yksi sellainen kirja. Siksi siitä ilmestyy rajoitettuna keräilypainoksena pidempi laitos, joka antaa kaikkien rönsyjen rönsyillä, kukkien kukkia ja sivupolkujen nuolla horisonttia.

Tässä on henkilökaartimme: Henri Classic, jonka tehtävänä on suunnitella aivan uudenlainen elokuvateatteri; Samuel Classic, joka harmittelee ettei ole elänyt atsteekkien aikaan; Silvia Classic, joka kirjoittaa lastenkirjoja täynnä koprofiliaa ja kunnallispolitiikkaa; Nikolei Bidé, joka on maankuulu hyönteisruokakokki; Olof Beskow, joka tekee ahdistavia mainoksia dildoista jotka eivät tyydytä. Ja monia, monia muita.Heidän kiertoratojensa keskipiste on yhteinen: kaikenkattava projekti, jolla pyritään kolmiulotteistamaan elämä kaikkineen.
Julkaisuissa alkukielinen julkaisu, 1. suomenkielinen julkaisu, eri käännökset ja mahdolliset muut käännökset.

julkaisut

Ensimmäinen julkaisu

kyllä

Ilmestymisaika

Sivumäärä

1119

Kustantaja

Kieli