Teoksen nimi. Mikäli teos on julkaistu useammalla nimellä, näytetään ensimmäisen julkaisun nimi.

Etsivätoimisto Mysteeri ja hopeinen amuletti

Tyyppi

romaanit
Tekijän nimeä klikkaamalla löydät teoslistauksen ohella lisätietoa kirjailijasta.

kuvaus

Yksi vaarallinen rikollinen, kolme innokasta salapoliisia ja sinä!

Etsivätoimisto Mysteeri ja Hopeinen amuletti on alakouluikäisille lapsille suunnatun salapoliisisarjan neljäs osa. Lukemisen lisäksi lapset pääsevät itse ratkaisemaan tarinaan sisältyviä etsivätehtäviä sekä järjestämään oman pakohuoneseikkailun vihjeineen ja johtolankoineen. Selvitä siis, onko sinusta etsiväksi!

Etsivätoimisto Mysteerin jäsenet Roosa, Timi ja Aurora ovat saapuneet viettämään syyslomaa Espanjan rannikon hehkuvan auringon alle. Rantalomailu ei ole lapsilla kuitenkaan ainoa syy matkaan, vaan he ovat Valkoiseksi rotaksi kutsutun vaarallisen rikollisen kintereillä.

Etsivät joutuvat keskelle monimutkaista salapoliisitapausta täynnä väärennöksiä, yllättäviä ihmisiä, outoja katoamisia ja ilkeitä roistoja. Kaiken lisäksi vaikuttaa siltä, että Timin isä on sotkeutunut mystistä Hopeista amulettia halajavan väärennysliigan toimintaan.

Lomakohteeseen yllättäen saapunut Timin ilkikurinen serkku Chili tuntuu sotkevan etsivien suunnitelmat lopullisesti. Onko Etsivätoimisto Mysteerillä enää mitään mahdollisuuksia selvittää väärennysliigan salaisuudet ja pelastaa sekä Hopeinen amuletti että ennen kaikkea Timin kateissa oleva isä?

Entä mitä salaperäinen Rotta loppujen lopuksi suunnittelee?

(Myllylahti)

Aiheet ja teemat

Henkilöt, toimijat

Alkukieli

Julkaisuissa alkukielinen julkaisu, 1. suomenkielinen julkaisu, eri käännökset ja mahdolliset muut käännökset.

julkaisut

Ensimmäinen julkaisu

kyllä

Ilmestymisaika

Sivumäärä

183

Kustantaja