Teoksen nimi. Mikäli teos on julkaistu useammalla nimellä, näytetään ensimmäisen julkaisun nimi.

Valkoinen paita

Tyyppi

romaanit
Tekijän nimeä klikkaamalla löydät teoslistauksen ohella lisätietoa kirjailijasta.

kuvaus

Hanna Virta on entisessä elämässään ollut sairaanhoitaja, mutta on sattuneesta syystä kouluttautunut poliisiksi ja saanut viran kotipaikkakunnaltaan. Menneisyyden haamut eivät kuitenkaan jätä Hannaa kokonaan rauhaan. Ja vaikka paikkakunta on pieni, poliisilaitoksen arki on yllätyksiä täynnä. Kirja kertoo Hannan työuran ensimmäisestä vuodesta ja kuvaa hänen kasvuaan poliisin vaativaan työhön. Vaikka kirjan tapahtumat ovatkin kuvitteellisia, niissä on paljon tekijän omakohtaista kokemusta polisiityöstä.

Seppo T. Kinnunen on Lapin poliisilaitoksesta eläköitynyt apulaispoliisipäällikkö. Valkoinen paita on hänen esikoisteoksensa.

"Huolestuneena useasti seurasin millaisessa arkitodellisuudessa poliisi tekee työtään ja millaiseksi työ on lyhyessä ajassa muuttunut yhteiskunnassa tapahtuneitten arvojen, asenteitten ja vastakkaisuuksien koventumisten mukana. Mielihyvällä olen seurannut kuinka muuttuvassa ympäristössä poliisimiehet – lakitermi joka pitää sisällään myös samaa työtä tekevä naiset – ovat kehittyneet ammatillisessa osaamisessa yhteiskunnan muutoksen mukana. Pidän itsenäni onnekkaana saadessani palvella yhteiskuntaa yhdessä työhönsä pyyteettömästi sitoutuneitten työkavereitteni sekä esimiesteni että johdettavanani olleitten poliisimiesten kanssa. Suomen poliisi on hyvä poliisi!"

Aiheet ja teemat

Tapahtumapaikat

Konkreettiset tapahtumapaikat

Alkukieli

Julkaisuissa alkukielinen julkaisu, 1. suomenkielinen julkaisu, eri käännökset ja mahdolliset muut käännökset.

julkaisut

Alanimeke

romaani

Ensimmäinen julkaisu

kyllä

Ilmestymisaika

Sivumäärä

222

Kustantaja