Teoksen nimi. Mikäli teos on julkaistu useammalla nimellä, näytetään ensimmäisen julkaisun nimi.

Punainen pata

Tyyppi

romaanit
Tekijän nimeä klikkaamalla löydät teoslistauksen ohella lisätietoa kirjailijasta.

kuvaus

Kokkaamisen ja syömisen ihanuudesta

Munakello pärähtää. Syömään! Kati Tervon mehukkaissa kirjoituksissa höyry kohoaa kohti kattoa ja tuoksut herättävät ruokahalun.

Anopin käristys, sainttropezilainen sokerikuorrutettu kermavaahtoleivonnainen ja täydellinen luumulammaspata. Kati Tervo tarjoilee ruokamuistoja ja makumatkoja huumorissa haudutettuna. Lukija pääsee testaamaan kirjailijan lempireseptejä. Ja kuten rakkaudessa myös ruuanlaitossa ajoitus on tärkeää: pitää olla nälkä, kun istutaan pöytään.

(Otava)

Kirjallisuudenlaji

Päähenkilöt

Tapahtumapaikat

Alkukieli

Julkaisuissa alkukielinen julkaisu, 1. suomenkielinen julkaisu, eri käännökset ja mahdolliset muut käännökset.

julkaisut

Alanimeke

kokkaamisen ja syömisen ihanuudesta

Ensimmäinen julkaisu

kyllä

Ilmestymisaika

Sivumäärä

207

Kustantaja

Sarjamerkintä