Jäänmurtaja Snow ja matka pohjoisnavalle

Tyyppi

kuvakirjat
Tekijän nimeä klikkaamalla löydät teoslistauksen ohella lisätietoa kirjailijasta.

kuvaus

Valtaisa suurhanke Aetherloop on edennyt Norjasta jo Pohjoisnavalle maapallon pohjoisimpaan kolkkaan asti. Yli neljäntuhannen metrin syvyydessä hitsaajasukeltajien valot loistavat kirkkaina niiden liittäessä suuria teräselementtejä kiinni toisiinsa. Sukeltaja Rovi on valittu myös mukaan tehtävään ja uurastaa osana valiojoukkoa, kunnes…

Sukeltaja Rovin hitsauslaite sammuu ja hän lähtee tutkimaan asiaa. Täysin yllättäen voimakas virtaus vie hänet mukanaan meren syvyyksiin. Pinnalla oleva sukeltajien tukiasema Athena 8 huomaa Rovin kadonneen Amundsenin tasanteella. Jäänmurtaja Snow on Suomenlahdella jäänmurrossa, kun hän saa tiedon Rovin katoamisesta. Snow’ta tarvitaan ja aikaa ei ole paljoa. Ehtiikö Snow Pohjoisnavalle pelastamaan Sukeltaja Rovin?

Jäänmurtaja Snow ja matka Pohjoisnavalle on Snow’sta ja tämän ystävistä kertovan lastenkirjasarjan kuudes osa. Jäänmurtaja Snow -lastenkirjasarjassa koetaan jännittäviä tarinoita, jotka vievät niin lapset kuin aikuisetkin todentuntuisiin seikkailuihin talviselle merelle.
Julkaisuissa alkukielinen julkaisu, 1. suomenkielinen julkaisu, eri käännökset ja mahdolliset muut käännökset.

julkaisut

Ensimmäinen julkaisu

kyllä

Ilmestymisaika

Sivumäärä

53

Kustantaja

Lisätietoja

Julkaisussa QR-koodit.

Sarjamerkintä