Teoksen nimi. Mikäli teos on julkaistu useammalla nimellä, näytetään ensimmäisen julkaisun nimi.

Jaakko Enkeli Lentokenttä katoaa

Tyyppi

romaanit
Tekijän nimeä klikkaamalla löydät teoslistauksen ohella lisätietoa kirjailijasta.

kuvaus

Vauhdikkaan veikeä tarina norjalaisesta metsäkissasta, joka joutuu yllättäen eroon perheestään ja tassuttelee eriskummalliselle seikkailulle. 5-9-vuotiaille suunnattu kertomus pullistelee huumoria, jännitystä, ystävyyttä ja tietenkin Jaakko Enkeli Lentokentän ihastuttavan kissamaista luonnetta.


Jaakko Enkeli Lentokenttä asustaa Lintulan kylässä Sumuvuoren perheessä. Se rakastaa loikoilua, syömistä, leikkimistä ja ikkunaverhoissa roikkumista. Se osaa tehdä kuperkeikan, luikerrella kuin käärme ja karjua kuin leijona.

Eräänä kesäisenä päivänä Jaakko Enkeli Lentokenttä päättää kadota, koska perhe Sumuvuori aikoo laittaa sen kesälomamatkansa ajaksi hoitoon kissakotiin. Kissakotiin! Kissankarvoilla vuorattuun taloonko, Jaakko kauhistuu.

Jaakon karkumatkasta tulee hurja kuin viidakkoretkestä, mutta koti-ikävän iskiessä ei takaisin ilmestyminen olekaan enää yhtä helppoa kuin katoaminen.

Ehtiikö perhe Sumuvuori löytää Jaakon ennen kuin lomalento lähtee? Nyt tassut ristiin ja häntä kippuralle Jaakon puolesta!

Maami Snellman (s.1970) asuu Helsingissä ja työskentelee Vantaan sanataidekoulussa sanataideopettajana. Hän on kirjoittanut yhteistyössä Eppu Nuotion ja Sanna Pelliccionin kanssa sanataidekirjat Maami Mustikka (Bazar 2014) sekä Karhu ja kaverit (Bazar 2017).

(Myllylahti)
Julkaisuissa alkukielinen julkaisu, 1. suomenkielinen julkaisu, eri käännökset ja mahdolliset muut käännökset.

julkaisut

Ensimmäinen julkaisu

kyllä

Ilmestymisaika

Sivumäärä

68

Kustantaja

Kieli