Lentäjäsankarit

Tyyppi

kuvakirjat

Tekijä

Tekijän nimeä klikkaamalla löydät teoslistauksen ohella lisätietoa kirjailijasta.

kuvaus

Yksi iso haaveeni oli kirjoittaa joku päivä lastenkirja. Marraskuussa 2016 unelmistani tuli totta ja julkaisin ensimmäisen kirjani. Tarina kertoo perheestämme. Kuvitettu valokuvin.

Kirjassa seikkailee kaksi poikaa, jotka etsivät tapaa olla veljiä toisilleen. Kirja kertoo ihmisten erilaisuudesta. Kuinka he kohtaavat eri asioita, tukevat toisiaan ja löytävät yhteisen tien; veljeyden.

Aikuiselle kirja aukeaa eri tasolla lapsettomuuden peloista, keskenmenosta, hedelmöityshoidoista, sairaan lapsen syntymästä... Osan siitä mitä sairastuminen endometrioosiin minulle toi mukanaan. Ongelmista ja suruista voi kuitenkin monesti seurata jotain hyvää. Niin tässäkin tarinassa.

Toivon, että kirja lisää keskustelua yhteiskunnassa yleistyneestä lapsettomuudesta, hedelmöityshoidoista ja antaa voimia valoisammasta huomisesta lapsettomuuden kanssa kamppaileville ihmisille. Toiveena on, että endometrioosi sairautena otettaisiin vakavammin huomioon ja sen oireisiin puututtaisiin yhä varhaisemmassa vaiheessa. Endometrioosi on yksi lapsettomuuden yleisimmistä aiheuttajista.

Minulle on tärkeää, että perheet viettävät enemmän aikaa yhdessä. Mikä olisikaan parempaa yhdessäoloa, kuin rauhoittua yöunille viltin alle ja lukea yhdessä iltasatu, jossa on sekä lapsille, että aikuisille luettavaa kauniiden kuvien kera.

(satumali.com)
Julkaisuissa alkukielinen julkaisu, 1. suomenkielinen julkaisu, eri käännökset ja mahdolliset muut käännökset.

julkaisut

Alanimeke

Poppis & pikkuveli

Ensimmäinen julkaisu

kyllä

Ilmestymisaika

Sivumäärä

39

Kustantaja

Kieli