Teoksen nimi. Mikäli teos on julkaistu useammalla nimellä, näytetään ensimmäisen julkaisun nimi.

Timanttimiekan jäljillä - Minecraft-pelaajan seikkailutarina

Tyyppi

romaanit
Tekijän nimeä klikkaamalla löydät teoslistauksen ohella lisätietoa kirjailijasta.

kuvaus

Minecraft-pelaajien suosikkiteos pukinkonttiin!

Steve asuu vehnätilalla. Hänellä on kaikki, mitä hän tarvitsee elääkseen Minecraft-maailmassa: sänky, talo ja ruokaa. Steve viettää aamupäivänsä NCP-kylässä, missä hän käy kauppaa vehnällä ja ostaa smaragdeja, suojavarusteita, kirjoja, miekkoja ja ruokaa. Eräänä aamuna hänelle selviää, että zombit ovat hyökänneet kyläläisten kimppuun. Zombit ovat muuttaneet myös kylän sepän zombiksi, eikä Steve enää saa miekkoja mistään. Suojellakseen itseään ja jäljelle jääneitä kyläläisiä Steve lähtee kaivamaan timanttia, joka on Ylämaailman kestävintä mineraalia. Hänen tarkoituksenaan on löytää neljäkymmentä timanttia, joista hän haluaa työstää timanttimiekan suojelemaan itseään ja kyläläisiä zombeilta.

Steve on kaukana kotoa, ja yön alkaessa pimetä hän pelkää henkensä edestä. Yöaikaan Minecraftissa ollaan kaikkein haavoittuvaisimmillaan. Etsiessään suo-jaa temppelistä hän tapaa aarteenmetsästäjäkolmikon – Maxin, Lucyn ja Henryn, jotka yrittävät löytää temppelin alla piilevän aarteen. Steve kertoo heille suunnitelmastaan kaivaa Ylämaailman arvokkainta mineraalia, timanttia. Aarteenmetsästäjät haluavat innokkaasti liittyä hänen seuraansa. Kohdatessaan vaarallisia kaivuolosuhteita, ukkosmyrskyn ja vihamielisten joukkojen hyökkäyksiä neljä ystävystä miettivät, onko parempi edetä yksin vai ryhmänä yrittäessään samalla pitää huolta toisistaan ja toteuttaa Steven unelman.

Löytääkö Steve timantit? Onko ystävistä apua vai hidastavatko he tehtävää? Kannattaako uusiin aarteenetsijäystäviin luottaa? Ja ehtiikö Steve ajoissa takaisin pelastaakseen kyläläiset?

(Readme.fi)

Henkilöt, toimijat

Päähenkilöt

Alkukieli

Julkaisuissa alkukielinen julkaisu, 1. suomenkielinen julkaisu, eri käännökset ja mahdolliset muut käännökset.

julkaisut

Ensimmäinen julkaisu

kyllä