Teoksen nimi. Mikäli teos on julkaistu useammalla nimellä, näytetään ensimmäisen julkaisun nimi.

Kuoleman takapiru

Tyyppi

romaanit
Tekijän nimeä klikkaamalla löydät teoslistauksen ohella lisätietoa kirjailijasta.

kuvaus

Ajankohtainen jännitysromaani, jossa lukija viedään seuraamaan häikäilemätöntä kilpajuoksua, jonka palkintoina ovat miljardit eurot ja vieläkin suurempi valta.

Informaatiosota levittää sumusavua, jota lehdistö lähtee seuraamaan. Taustalla piilostaan tapahtumia ohjaa takapiru, jolle työskentelevät ammattilaiset ovat murhaavan tehokkaita. Peli on kovaa jopa poliisille. Onneksi sillä on tukenaan entinen historianopettaja Janne Vaara, jonka historian ymmärrys auttaa yhdistämään hajallaan olevat tietopisteet ymmärrettäväksi kuvioksi. Vaaralla on apunaan upea, älykäs ja kohtalokas investointipankkiiri Liza Mendoza.

Kirjan erikoisuuksina ovat paljastukset historiastamme, joilla on merkittävä vaikutus tämän hetkiseen ajatteluun ja tapahtumiin. Faktat koettelevat lukijan tiedon ja uskomusten rajoja samalla kun ne muodostavat vauhdikkaan jännityskirjan älyllisen haasteen.

Tero J. Kauppisen ensimmäinen jännitysromaani. Tietokirjailijana pitkänlinjan yrittäjä ja johtamiskonsultti Tero J Kauppinen on kirjoittanut 15 kirjaa johtamisesta.

Henkilöt, toimijat

Päähenkilöt

Tapahtumapaikat

Konkreettiset tapahtumapaikat

Alkukieli

Julkaisuissa alkukielinen julkaisu, 1. suomenkielinen julkaisu, eri käännökset ja mahdolliset muut käännökset.

julkaisut

Alanimeke

jännitysromaani

Ensimmäinen julkaisu

kyllä

Ilmestymisaika

Sivumäärä

252

Kustantaja

Lisätietoja

Irtopäällyksessä myös: Vaara.
Nimiösivulla myös: www.vaarakirjat.com.

Sarjamerkintä