Teoksen nimi. Mikäli teos on julkaistu useammalla nimellä, näytetään ensimmäisen julkaisun nimi.

Anteeksi ei voi antaa

Tyyppi

romaanit
Tekijän nimeä klikkaamalla löydät teoslistauksen ohella lisätietoa kirjailijasta.

kuvaus

Turun filharmonisen orkesterin venäläissyntyinen huippuviulisti katoaa. Kauniin Ivanan mysteeri ei kuitenkaan jää ainoaksi. Pelottavat tapahtumat alkavat vääntyä tiukasti Ivanan puolison, asianajaja Rafik Metson toimiston ja lähipiirin ympärille. Tapahtumiin joutuvat sekaantumaan myös Turun kaupunginjohtaja ja Naantalissa kesäasunnollaan aikaa viettävä Suomen presidentti. Uhkakuvia liittyy niin ikään Venäjän presidentti Vladimir Zuminin tulevaan Turun-vierailuun.

Kiristyneen Venäjän-tilanteen ja maailmalta kantautuvien terroritekojen keskellä tasaista tutkimustyötään Turussa puurtavat Häkämiehen aiemmista kirjoista tutut keskusrikospoliisin Söder ja Joronen. Juttuun sotkeutuu myös Rafikin ystävä, Vihreiden europarlamentaarikko Pinja Meriluoto.

Tutkimukset vaikeutuvat hetki hetkeltä, eikä tiedetä, onko tekojen taustalla mustasukkainen psykopaatti, Turun kunnallishallintoon liittyvä synkkä salaisuus tai jopa maailmanlaajuinen terroristiryhmä. Varmaa on vain, ettei kukaan ole lopulta turvassa.

(Teos)

Henkilöt, toimijat

Tapahtumapaikat

Konkreettiset tapahtumapaikat

Alkukieli

Julkaisuissa alkukielinen julkaisu, 1. suomenkielinen julkaisu, eri käännökset ja mahdolliset muut käännökset.

julkaisut

Alanimeke

rikosromaani

Ensimmäinen julkaisu

kyllä

Ilmestymisaika

Sivumäärä

334

Kieli