Teoksen nimi. Mikäli teos on julkaistu useammalla nimellä, näytetään ensimmäisen julkaisun nimi.

Väärätähden lupaus

Tyyppi

romaanit
Tekijän nimeä klikkaamalla löydät teoslistauksen ohella lisätietoa kirjailijasta.

kuvaus

"Sinun on luvattava, että olet klaanillesi uskollinen yli kaiken. Se, mitä haluat itsellesi, ei ole mitään verrattuna klaanisi tarpeisiin. Ei mitään."

Jokiklaaniin on syntynyt kaksi tervettä pentua, Tammipentu ja Myrskypentu. Koko klaani on hyvillään, eritoten rohkeiden ja luonnostaan lahjakkaiden pentujen ylpeä emo.

Utelias Myrskypentu joutuu kuitenkin onnettomuuteen ja vammautuu pysyvästi. Pöyristynyt emo nimeää hänet uudelleen Vääräpennuksi ja hylkää hänet.

Vääräpentu kasvaa ja alkaa haaveilla klaanin päällikkyydestä. Pian hänen uniinsa ilmestyy salaperäinen kissa, joka vihjailee hänelle ennustuksista ja tuntemattomista kohtaloista. Unikissa lupaa, että Vääräpentu voi saada kaiken haluamansa, kunhan hän vannoo ikuista uskollisuutta Jokiklaanille.

Kukaan ei voisi kuvitellakaan, millaisia kauhuja ja tuhoa harkitsemattomasti lausuttu, harmittoman tuntuinen lupaus voi saada aikaan.

Ensimmäisissä Soturikissat­kirjoissa seikkailee Jokiklaanin päällikkö Väärätähti. Väärätähden lupaus on itsenäinen erikoisseikkailu­kirja, joka kertoo Väärätähden tarinan pennusta klaanin päälliköksi.

(Art House)
Julkaisuissa alkukielinen julkaisu, 1. suomenkielinen julkaisu, eri käännökset ja mahdolliset muut käännökset.

julkaisut

Ilmestymisaika

Sivumäärä

472

Kustantaja

Kääntäjä

Lisätietoja

Itsenäinen erikoisseikkailukirja.

Ensimmäinen julkaisu

kyllä