Myrskyvaroitus

Tyyppi

kokoomateokset

kuvaus

Kirja sisältää kolme romanttista tarinaa.

Myrskyvaroitus / Nora Roberts ; suomentanut Virpi Kuusela. - Alkuteos: Storm warning.

Kun Autumn Gallagher saapuu tätinsä syrjäiselle majatalolle, hän odottaa leppoisaa lomaa tätinsä hoivassa, mutta joutuukin keskelle myrskyn silmää. Tunnelma majatalossa on oudon painostava, eikä Autumnin oloa helpota sekään, että yksi vieraista on hänen ensirakkautensa, joka hylkäsi hänet tylysti vuosia sitten. Kun yksi vieraista murhataan myrskyn raivotessa, mies on epäiltyjen joukossa, eikä Autumn enää tiedä mihin tai keneen hän voi luottaa.


Todeksi muuttunut unelma / Alison Roberts ; suomentanut Katja Erävistö. - Alkuteos: Marrying the millionaire doctor.

Susie Jackson on tullut Crocodile creekin lasten leirille tekemään työtä, ei rakastumaan. Hänen sydämensä valloittaa tyttö, joka yrittää epätoivoisesti saada huomiota isältään. Yksinhuoltajaisä Alex ponnistelee saadakseen läheisemmät välit tyttäreensä, ja Susie tietää voivansa auttaa. Hän joutuu myöntämään, että Alex on ensivaikutelmaa parempi isä... ja aviomiesehdokas!Voittajatyyppi / Jessica Hart ; suomentanut Mirja Lahtinen. - Alkuteos: Last-minute proposal.

Jäyhänkomea Campbell Sanderson ei ollut tullut tositelevisioon häviämään! Hän vaikka kantaisi Tillyn vuoren huipulle! Mutta jokin naisessa vetoaa häneen merkillisellä tavalla. Kilpailu on voitettava yhdessä. Onnistuuko heidän kannustaa toisensa kohtaamaan pahimmat pelkonsa?
Julkaisuissa alkukielinen julkaisu, 1. suomenkielinen julkaisu, eri käännökset ja mahdolliset muut käännökset.

julkaisut