Koko kansa lukee 28.6.–30.7.2021

Ajankohtaista
28.6.2021

Toimitukselta: Kirjailija | Teema | Teos | Täky

Aiemmilta vuosilta tuttu Koko kansa lukee -kampanja starttaa jälleen keskikesällä ajalle 28.6.–30.7. Kirjastojen ja kustantajien yhteistyössä toteuttaman kampanjan aikana lähes minkä tahansa suomalaisen yleisen kirjaston kortin haltija voi tutustua seitsemään e-kirjaan ilman rajoituksia.

Keskikesän lukuhetkiin (linkit vievät Kirjasammon tai Finnan teostietosivuille):

Kampanjakirjat aktivoituvat oman kirjastosi Ellibs- ja/tai Biblio-palveluihin 28.6. ellei kokoelmaanne jo kuulu kaikkia kampanjan teoksia. Ellibsissä kirjat nostetaan oman kirjaston Ellibs-liittymän etusivulle ja Bibliossa ne löytyvät hakemalla. Vaikka kirjaston Biblio-palvelu perustuisi pay per view -laskutukseen, ei Koko kansa lukee -kampanjan kirjoista kerry maksua kampanja-aikana.

Kampanjakirjoja voi käyttää monella tapaa: oman kirjaston sivujen kautta tai e-kirja-sovelluksilla (Ellibs tai Biblio, ladattavissa oman puhelimen sovelluskaupasta), samaan tapaan kuin avaisi nettisivun. Kirjat voi myös ladata omalle laitteelle. Laina-ajoista ei tarvitse huolehtia, sillä kirjat palautuvat automaattisesti laina-ajan päätyttyä.

Yleisten kirjastojen konsortio / Kirjastot.fi

Lisätietoja:
Koko kansa lukee -markkinointimateriaalit kirjastoille
Koko kansa lukee -kampanjasivu Kirjastot.fi:ssä