Keskustelu

Osallistu kommentointiin teossivulla.

Sivupiirin käyttäjän arvio

27.1.2015

Kirja kertoo huikeasta sukelluksesta vedenalaiseen maailmaan. Se kertoo Cornwallissa asuvien sisarusten Sapphiren ja Conorin elämästä, joka mullistuu kun isä ei eräänä päivänä palaakaan meriltä kotiin. Vain Sapphire ja Conor uskovat vakaasti, että isä on jossain elossa. Conor ja Sapphy alkavat tehdä salaperäisiä retkiä meren rantaan. Pian he saavat tutustua Ingoon, ihmeelliseen maailmaan, josta heidän isänsä lauloi ihania lauluja.

Kirja on mukaansa tempaava jännittävä seikkailu merenalaiseen maailmaan missä asustaa ihan oma vedenalainen kansa. Sarjaan kuuluu: Meren kansan lisäksi Vuorovetten vartija, Syvyyksien salaisuus ja Aaltojen kutsu.

Suosittelen kirjaa kaikille fantasian ja merenalaisen maailman ystäville ikä suositus 12-15v

Kirjassa on parasta kerronta, usko elämään, jännitys, fantasiamainen tunnelma vedenalaisessa maailmassa.

Sivupiirin käyttäjän arvio

9.1.2015

Kirja kertoo sisarien Sapphiren ja Connorin seikkailusta. Heidän molempien suonissa virtaa meri, vaikka he eivät tiedä sitä vielä itse. Yhtenä päivänä heidän isänsä katoaa mystisesti, ja samaan aikaan meri alkaa kutsua sisaruksia laulullaan.

Matka meren kansan luokse on erittäin vaarallinen, mutta isänsä takia he uskaltavat tehdä mitä vain. Veden alla odottaa Ingo, seikkailujen maailma.

Kirjassa parasta on jännittävät käännekohdat, meren syleily, joka tuntuu kirjaa lukiessa, ja koko vedenalainen maailma. (Veeruska / Sivupiiri)