Keskustelu

Osallistu kommentointiin teossivulla.

Sivupiirin käyttäjän arvio

2.2.2015

W.i.t.c.h. on Will, Irma, Taranee, Cornelia ja Hay Lin. Kukin tytöistä hallitsee yhtä luonnonelementtiä ja he ovat Kandrakarin vartijoita, jotka taikavoimiensa avulla pelastavat erilaisia maailmoja, joista harva tietää.

Irma ei jaksa keskittyä kouluun, tuntuu että ainut missä hän on hyvä, on musiikki ja laulaminen. Kun tytöt vinkkaavat hänelle Crimson Fire-nimisestä bändistä, hän päättää hakea laulajaksi yhtyeeseen. Samalla hänen vapaa-ajan käyttönsä kuitenkin takkuilee ja vie ajatuksia muualle.

Samaan aikaan Oraakkeli, maailmojen valvoja, kutsuu tytöt apuun.

Coronian valtakunnan kruununperillinen on kadonnut, eivätkä hänen vanhempansa löydä häntä.

Tytöt lähtevät etsimään prinsessaa, löytävät hänen ja tuovat takaisin vanhemmilleen. Ongelmia kuitenkin ilmenee ja heidän on palattava vielä kerran Coroniaan. Prinsessa on rakastunut Dewahiin, joka kuitenkin juonii hänen päänsä menoksi, sekä haluaa valtakunnan, Coronia kun on kaunis ja hyvin rikas maa.

W.i.t.c.h. -sarjaan kuuluu sarjakuvia, animaatiosarja sekä näitä lyhyitä kirjoja, jotka ovat alle 200-sivuisia. Lene Kaaberbolin kirjoittamat kirjat ovat omasta mielestäni parhaimpia. Hän myös kirjoitti Ajan verkko-sarjan johon kuuluu 4 kirjaa. - Josefinen kirjoittama tarina on kuitenkin parhaimpia näiden lyhyiden tarinoiden joukossa.

Jos sarja on jo ennestään tuttu, ja vaikka ei olisi, näihin kirjoihin pääsee helposti sisälle ja ne ovat mukavaa, kevyttä luettavaa. Lisäksi värilliset kuvat ovat kiva lisä.

(Itselleni kyseinen sarja on hyvinkin rakas... :D ) (Edis_ / Sivupiiri)