Keskustelu

Osallistu kommentointiin teossivulla.

Sipoonjoki 7C

22.4.2015

HELLO I LOVE YOU

Luukas on 19-vuotias poika, joka on huomaavainen ja kiltti. Hän on homo. Luukas on pitkä ja ruskeatukkainen nuorukainen.

Kirjan ympäristö sijoittuu kaupunkiin ja Ranskaan, Pariisiin.

Kirjan alussa Luukas tykkää lapsuuden kaveristaan Emmistä. Lapsuudessa Emmi oli poikamainen ja mukava, mutta kirjan aikana Emmi muuttuu enemmän tyttömäiseksi eikä ole enää poikamainen.

Luukaksen isä on rakastunut Emmin äitiin ja siksi Emmi ja Luukas tutustuivat. Ranskalainen poika tulee isänsä kanssa matkalle Suomeen. Pojan nimi on Daniel. Danielkin on ihastunut Emmiin, ja Luukas tulee siitä mustasukkaiseksi. Kun Daniel lähtee takaisin Ranskaan, Luukas ja hänen isänsä lähtevät Luukaksen mukaan. Matkan aikana Luukas ja Daniel rakastuvat.

Kirjaa oli ihan kiva lukea, ja lukemista ei voinut lopettaa, sillä kirjassa tapahtui koko ajan juonta pikkuhiljaa. En kuitenkaan pitänyt kirjasta, koska se oli sekava. Olisin halunnut, että päähenkilön eli Luukaksen nimi olisi kerrottu aikaisemmin, jotta kirja olisi ollut selvempi. Jos tykkää lukea rakkaustarinoita, tämä kirja oli varsinainen rakkaustarina.

Eedit